0

I dag må ha vert den våteste dagen på flere år i Bergen - eller kanskje den våteste noensinne..


Foto: ba.no/statens vegvesen


Dagen begynte greit nok den. Etter 3 timers nattehvile så måtte jeg opp på jobb, som jeg atpåtil klarte å komme en del for sent til.
Startknappen hadde hengt seg opp i dag så jeg var fortsatt i dvalemodus og helt krøllete i trynet da jeg pussa tenna og hev i meg dagens første kopp med te.

Og det i seg selv er jo helt greit. Slike dager for meg er som mandager for vanlige folk. Det første som står opp fra senga er ræva, og det siste er trynet som du sliter bortover madrassen i det du prøver å hale deg opp som en halvparalysert ape.

Les også: Kom heller en time hjem for sent, enn ikke hjem i det hele tatt.

På vei til jobb så kjøper jeg meg en sandwich og en energidrikk for å komme litt i gang - jeg har et stort testprosjekt på jobben nå som tar mye av tiden min og jeg ville  bruke resten av arbeidsdagen effektivt.

 Kult nok det - kommer meg omsider på jobb, slenger den dvaske ræven min ned på stolen og starter i gang iMac'en. Det går ca en halvtime med slurping av jodlevannnet før jeg åpner lunsjen min. Jeg drar ut en slice med nam og tar et stort jafs mens jeg tenker på hvordan jeg vil gå fremover videre med prosjektet mitt. Jeg nøler og ser ned på maten min? Og tror dere ikke det at det stikker et hår ut av pålegget? Å fy flate!

Altså, du vet når du feks klarer å slite ut en øyevipp og så er det en klump med dna på enden? Noe slikt lå det i maten min!!! Gah! Det er to ting man bare ikke kødder med når det gjelder meg! Det er maten min (spesielt hvis det inneholder bacon) og mobilen min! Da blir det månelyst!

Les også: Statens vegvesen: - Hold dere hjemme.

Etter en greit formulert email til matkjeden så fikk jeg putlet lit tmed prosjektet, og kl 4 var det klart for å dra hjem. Når jeg kom ut døra så ble jeg litt forundret. Altså, jeg visste jo at det regnet - men ikke at det omtrent var et elveleie ned bakken fra kontoret!

Jeg slenger på videokameraet hvor man kan se litt av vannmassene. Me med tanke på at det var litt mørkt, så virker det litt mindre enn det egentlig var, helt til jeg retta kamera bort på kanten av veien ved trappen der  den var blitt til en elv, så jævlig var det, og skadene har vert ekstreme i deler av byen. 

Videoblogg her!


Har du blitt påvirket av oversvømmelsene?


 


Nyhet! Kommenter via Facebook.


Kommentarer via blogg.no

hits