1

Denne ansiktsmasken er en Sørøst Asiatisk hemmelighet for en flott ungdommelig hud. Om du ikke er så godt kjent med gurkemeie, det er et fantastisk krydder som primært sett er ment for matlaging, men kvinnene liker også å bruke den for andre hensikter. Krydderet har god innvirkning på så vel som helse og skjønnhet. Den er antibakteriell og roer ned rød, irritert hud.

Masken hjelper mot kviser, lysner kvisearr, har positiv effekt mot rynker og aldersmerker, gjør huden friskere og gir deg glød. Den reduserer visst også ansiktshår og fjerner døde hudceller.

Før du bruker denne masken så må jeg advare: den kan gi et gult hint av farge etter bruk. Så med mindre du har en gul undertone så ville jeg unngått å bruke den et par dager om du skal noe spesielt. I mellomtiden så fjerner en sminkeserviett eller annet sminkefjernerprodukt det meste :)

Here we go:

Du trenger:

Gurkemeie
Mandelolje
Kikertmel
Melk eller youghurt naturell
Honning

Nb! Jeg hadde ikke mer honning så jeg måtte klare meg uten - men det går fint ;)

Bland først 2ss kikertmel med 1ss gurkemeie. Miks det sammen.

Ha nå i 1ss mandelolje og rør det sammen til en paste.

Bland så i melk litt etter litt. Kjenn deg frem på mengden og bruk litt tid da denne tykner etter litt. Du skal sitte igjen med en smøremyk blanding.Nå er ansiktsmasken klar. 
Jeg bruker en malepensel til å smøre den på huden - bruk helst en flat en. Og sørg for at den ikke er blitt brukt til noe annet ;)

 


Smør et tynt lag ut over hele ansiktet. Ikke la det bli for tykt da den kan være vanskelig å vaske av.
Legg den gjerne helt under øynene da dette er et naturlig produkt som hjelper mot mørke ringer under øynene.Smør gjerne nedover på halsen og videre nedover kroppen om du vil det. Helt naturlig, helt enkelt :)
Vent nå i 20 minutter før du vasker den av.

Ble den for tykk så ser du at den legger seg ujevnt. Prøv å rull massen av med fingrene. Almost off :)Vask de siste restene forsiktig av med en peelinghanske e.l.Da er nesten alt borte - men jeg er jo helt gul i ansiktet. Hjelp! 

Men akk, jeg må vel flire litt :)

Husk sminkekluten.Der var alt av, og det gikk som en drøm :))Da er øyemakeup på og bryna fiksa, og med litt rouge. Tror ikke jeg trenger pudder nå :)Hva synes du, skal du prøve ansiktsmasken? :)

 

#turmeric #mask #ansiktsmaske #naturlig #helsekost #skjønnhet


Nyhet! Kommenter via Facebook.


Kommentarer via blogg.no

Her dust

26.05.2014 kl.04:23

Challenge Accepted!! :D

Skriv en kommentarhits