0Hei dere!

Jeg ville bare poppe innom for å gi dere en liten oppdatering fra gårsdagen.
Dagen begynte med å vente på materiale til ny klipp jeg skal gjøre (med klipp så vil det si at jeg skal redigere video), og så var det videre for å se min seneste klipp for en annen musikkvideo bli vist på et kinolerret på Bergen Kino hvor den hadde premiære! Hvor kult er ikke DET?

Jeg skal vise dere noe materiale senere, og for ikke å snakke om bakom videoen (behind the scenes) jeg klippa - og jeg kan si det at det ble en del overraskelser på festen.
Dere kan forresten se musikkvideoen det er snakk om her:

Dette verket er det de to Bergens rapperne Kløverknekt og SkarreR som står bak - og team myreze/chrismogster film har mekket musikkvideoen! Det har vert bittelitt stress - for null null stress ;)
Om du ikke legger igjen en kommentar hvor du forteller hvor RÅ denne videoen er så skjønner jeg ingen ting!

Etterpå så dro vi en hel gjeng ut for å spise - det var veldig kjekt med både crew, artister og venner.Jeg har virkelig fått æren av å bli kjent med veldig kjekke mennesker. :)

I kveld så er det planlagt en ny kveld på Raff designfestival hvor vi har utstilling. Jeg har aldri vert på en designerfest før så det virker veldig spennende.

Da blogges vi. :)

 

 

#raff #festival #bergenkino #nullnullstress #kløverknekt #skarrer #kloverskarre #iamnicole #nerdie #nerdie.no #norskebloggere #venner #kveld #restaurant #musikkvideo #myreze #chrismogsterfilm


 


Nyhet! Kommenter via Facebook.


Kommentarer via blogg.no

Skriv en kommentarhits