0


foto: masternet

Mange av bildene er fra norske brukere.


Det er ikke lenge siden jeg skrev mitt forrige innlegg hvor det har kommet ut i lyset for flere og flere at snapchat bilder er mulig å få tilgang til. Nå, kort tid etter så skjer dette:
En av de første tingene jeg ser i feeden min etter en rask sjekk på facebook er at BA har postet en artikkel hvor det nå hevdes at tjenesten Snapsave har blitt hacket, og mange bilder er nå på avveie. Det antas at mange av bildene er av intim natur.

Det er altså ikke snapchat som er hacket, men en undertjeneste som man kan laste ned for å lagre bilder som blir mottatt på Snapchat.

De fleste bruker snapchat i den tro at bildene blir slettet etter visning - men med denne tjenesten så er det altså ikke slik da Snapsave lagrer bildene og de blir tatt vare på.
BA sier at Dagbladet har fått bekreftet at flere av bilder som er på avveie er nakenbilder, og at de fleste av dem er fra norske og danske brukere.
Ikke nok med dette - men hackerene har også fått tilgang til innloggingsinformasjon, noe som inkluderer brukernavn og telefonnummer.


foto: abcnews

Hackerene driver nå med å finne ut av hvem som eier bildene, for å lage en søkbar database. 

I følge kilder er dette den samme gjengen som sto bak lekkasjen av kjendisbilder forrige måned, mye omtalt som "The Frappening" - dette derimot blir omtalt som "The Snappening".

 

Enda en grunn til å tenke over hva du sender på snapchat!


 

#snapchat #norskebloggere #hack #hacket #bilder #foto #nakenbilder

 


Nyhet! Kommenter via Facebook.


Kommentarer via blogg.no

Skriv en kommentarhits