5

Jeg har igjennom hele livet mitt vert tynn. Jeg hadde firkanthofter, synlige ribbeben og valpefett under haka - men plutselig så endret det seg. Ting har begynt å bli mer chunky og det er mer å ta i - det gjør meg fornøyd.
Jeg kan gjerne få beskjed av modellbyråer e.l at jeg må slanke meg for å fortsette som modell - men er det egentlig riktig? Tjukk er jeg da vel ikke?

For å være i modellbransjen så må det ytre være på plass etter hva kunder ønsker, noe som ikke er enkelt for hverdagsen som meg. Kriteriet til noen er at man ikke skal ha synlige porer, man kan ikke være over/under en viss høyde og helst visse størrelser i klær osv. Noen er heldig å ha det meste av slike ting naturlig - jeg på den annen side har ujevn hud, porer og runde hofter (don't get me wrong, jeg elsker hoftene mine) selv om ikke andre nødvendigvis synes det er så pent. Men det er jo hver sin smak :)

Jeg kunne med fordel hatt en penere hud, men jeg er ikke fan av å ha et kardiosvidd hofteparti og synlige ribbeben. Alt med måte, og så lenge det er et sundt og friskt utseende.

For all del, jeg mener ikke noe vondt mot de som er veldig trent, slanke og har perfekt hud - det er ingen ting som er flottere enn damer som virkelig tar vare på seg selv, men som sagt; alt med måte og egen vilje. Det jeg mener er at jeg vil ikke forandre meg fra slik jeg er komfortabel med for å se ut som noe annet andre skal være fornøyd med. Og om noe skal forandre seg så må det skje naturlig, av egen vilje eller uten at jeg skal føle meg presset til det. Så jeg kjører på slik som jeg er!

Om jeg blir innkalt på oppdrag basert på slik jeg er så er jo det bare et pluss! Så lenge jeg holder meg sund (nok) og frisk :)

Dette er bare mine tanker som jeg satt med her i dag - så håper dere klarer å holde ut med meg uansett hvor teit det måtte høres ut... :P

En ting som fikk tannhjulene i toppetasjen til å knirke er at jeg fikk beskjed i dag om at jeg er månedskandidat i Brun og Blid's modellkonkurranse.
Tror dere jeg har sjans til å vinne? Eller må jeg være superslank og veldig trent? Brun og blid har ingen andre krav enn at du må være over 18 når finalen starter står det på sidene deres - så nå gjenstår det bare å se.
Jeg vet ikke hva jeg tenker om å kanskje gå på den scenen med alle de flotte damene. Men jeg håper uansett at jeg kan få sjansen til det!

Så, mine lesere: for å komme videre til semifinalen så trenger jeg DIN stemme. Vil du gi den?Trykk på bildet for å komme til siden og trykk på LIKE knappen, eller KLIKK HER!#modell #brunogblid #konkurranse #norskebloggereLegg gjerne igjen en kommentar om du har stemt :)
Skrevet 01.10.2014. Ligger i kategorien Kropp. 5 kommentarer
hits