6

I det siste har det vert helt magisk med hamstring på meg. Trench coats, kjoler, shorts, skjørt.. Ja you name it, rett og slett helt sinnsykt mye sommerklær.

Nå som det er så utrolig deilig vær ute så må man jo slenge på seg masse flotte farger! :)


Her er altså en av kjolene jeg har fått :)

IMG_7775.jpg

IMG_7761.jpg

Ok, hallo. Er ikke den bare utrolig snas'n? Jeg elsker det at stoffet på en måte er sammensatt frukt! Det er så livlig, og sommerlig.. Og nå fikk jeg lyst på frukt. Mmm! :)

Håper det er full sol og varme hos dere også.. Dette er en bryter som vi ønsker å ha på, eller hva?

 

Hva synes du om kjolen? =)

God helg! :)

Skrevet 26.05.2013. Ligger i kategorien Blogg. 6 kommentarer
0

header: Victorias Secret

Har du fått det ultimate tilbudet?

Har du blitt lovet at du skal bli en stor, og berømt modell ? komme på forsiden av magasiner og pryde samtlige butikkbannere?

b2ap3_thumbnail_Beautiful-Model-Lily-Donaldson-Wallpaper-HD.jpg

Er fotografen superivrig på at akkurat DU er den rette for dette, den som de har sett etter i så lang tid? Nedringer deg fordi det er en deadline? Kanskje han til og med ringer deg på upassende tidspunkter kun for å prate?
Modellbransjen er ikke en kjærlighetshistorie. Og dette er eksempler som burde få varsellampen til å blinke.

NB! Høres det for "godt" ut til å være sant - er det som regel det.

Her er noen få leveregler du må gå etter om du ønsker å drive på som modell.

b2ap3_thumbnail_baedf47e791_1-400x202.jpg

Tips for å unngå falske/useriøse fotografer:
1. Vær kritisk til det vedkommende sier. Det er veldig enkelt å forfalske referanser, visittkort, nettsider, arbeidsavtaler fra byråer. Dersom "fotografen" sier han representerer et byrå, ringer du byrået for å få dette bekreftet. En seriøs fotograf har ingenting i mot at du gjør det. Be om kontaktinfo til tidligere modeller/jobber vedkommende har hatt, en seriøs fotograf har heller ingenting i mot at du også bekrefter disse og spør dem om hvordan fotografen var.Bruk gjerne facebook for å finne kilder og se hvem som er tagget i bildene fotografen har lagt ut.

2. En seriøs fotograf vil aldri be om nakenbilde av deg over Facebook eller lignende. Det kan være vedkommende spør om du har et alminnelig portrettbilde, dog aldri noe såpass lettkledd. Spør vedkommende om nakenbilde avslutter du bare samtalen med vedkommende med en gang. De trenger ikke en grunn til at du ikke ønsker videre kontakt. Uansett hvor frustrert de kan bli over at du ikke gir respons. Det er bare useriøst.

3. Møt aldri en fremmed alene, ta med deg en venn eller to og gjern møt vedkommende i forveien på en cafe eller noe for å snakke sammen. En seriøs fotograf har ingenting imot at du tar med en venn eller to, eller at dere snakker sammen på et offentlig sted før dere avtaler en fotoseanse.

4. Ikke la deg presse. Har du ikke lyst å stå toppløs eller andre ting, sier du nei. En seriøs fotograf avtaler hvordan bildene skal være på forhånd, og han/hun vil ikke plutselig be deg ta av toppen.

5. Skriv en skikkelig kontrakt. Er du under 18 år burde også fotografen kreve dine foresattes underskrift.

6. Det er lov å angre seg. Om du skulle ombestemme deg, sier du i fra.

7. Om fotografen begynner å interessere seg for ditt privatliv, så er dette upassende. Og han er tydeligvis mer interessert i deg enn modellferdighetene dine.

Følger du disse tipsene. Stiller du godt.

Klem
Nicole

Skrevet 26.05.2013. Ligger i kategorien MUN basic. 0 kommentarer
0

 

Tenker du på å skaffe deg en katt, så er det en del ting du bør tenke igjennom først. En katt kan leve i 20 år og i løpet av disse årene skjer det mange forandringer i et menneskes liv. Flytting, barn, ferie, jobb, økonomi osv er alle ting en må tenke gjennom før en skaffer seg en katt.

 

Det koster penger å ha dyr. De skal til veterinær en gang i året for vaksine og en helsesjekk, de kan bli syke akkurat som oss mennesker, og det koster penger for mat, utstyr og evt pensjonat om du skal reise vekk og ikke har noen til å passe på dyret. Ha forsikring på dyret ditt, så får du hjelp om det blir sykt!

 

Katten skal steriliseres/kastreres, og dette koster penger, selv om det heldigvis bare er en engangssum. Sterilisering er mye bedre for katten enn p-piller. At eiere tar ansvar for sterilisering/kastrering er essensielt for å hindre flere hjemløse katter i Norge. Argumentet om alle katter bør ha et kull før de steriliseres er en myte, de kan steriliseres/kastreres fra de er ca 5-6 mnd gamle. Hannkatter blir roligere når de kastreres, noe som fører til mindre slåsskamper og mindre sykdom og skade hos katten.

 

Skaffer du deg en kattunge må du også ha mulighet til å kun ha den inne frem til den er 6 mnd gammel, da katter ikke har ferdig utviklet stedssans før de er ca et halvt år gamle. Gå gjerne ute med katten i bånd før dette. Skaffer du deg en voksen katt eller flytter til et nytt sted med katten din, bør den være inne i ca 3 uker før den slippes ut alene. Lengre tid gjelder for redde/usikre katter, i slike tilfeller må man se katten an.

 

Katter er levende vesner som fortjener oppmerksomhet, trygghet og masse kjærlighet, fra de er kattunger til de er pensjonister. En katt skal ha respekt og god behandling til sine siste dager.

 

Har du tenkt igjennom alt dette er du hjertelig velkommen på senteret vårt. Vi har katter med alle slags personligheter, både store og små som ser etter trygge, permanente hjem med masse kjærlighet.

Katter er fantastiske vesener som gir mye kjærlighet og selskap i hverdagen!

 

 

Kilde: Kattens Vern

Skrevet 26.05.2013. Ligger i kategorien Min hjemby. 0 kommentarer
0

Hei dere!

Da er vi ferdig med den bittelille rollen min som snasamasa remadame... Rart å komme i rema uniformen igjen - ettersom jeg jobba som butikmedarbeider i mine "yngre dager".... håhå.

På hovedbildet ser du meg og Simon fra crewet, Jeg holder på å innhalere morgenkaffen og det er kun et par forberedelser igjen til første take med moi.

Øh, ja.. Dette er Sadry.. En av de andre skuespillerene adopterte henne fra en av hyllene. Hun så så, eh, ensom ut... :P
Så hun ble med på mafialaget! 

b2ap3_thumbnail_41p7QV98faL._SL500_AA300_.jpg

 

Next take please!

5E552690-9878-4FD2-B8CE-269BBAB65277-5079-000005227289B7AE_zpsa48b677f.jpg

I tilfelle dere lurte så er dette også Simon, og Nikolai som poserer for kamera. "We got swagger, and the moves like jagger" lissom.
I neste øyeblikk holder jeg på å stumpe over skinnene - magisk! og meg på mitt beste når det gjelder å være klumsete. 
Ingen trynings, thank god! Men det kunne jo vert et priceless take! :)

E70F6A33-C881-4DF5-86CF-98F9565B017C-5079-00000523FF7AABAD_zps6d4fbdf6.jpg

La la la la la la la la laaaa! :) *overtrøtt*

Ha en god dag videre folkens! Ønsker dere masse solskinn, latter og brunfarge!
Nå skal jeg snart på jobb for å sitte der å pirke på med photoshop i noen timer, før det bærer på tutlings med venner.

Hells to the yeah :)

Skrevet 26.05.2013. Ligger i kategorien Min hjemby. 0 kommentarer
1

Hei alle sammen! :) Beklager sen oppdatering her, men jeg har vert litt busy i det siste. 
Det er mye tut og kjør nå og det gjør meg litt slet'n. 

Men det er jo litt deilig også på en måte :)

Nå har jeg nett stått opp, og er klar for min første dag på innspilling.

Men dette er ikke hovedrollen jeg snakka om - neida. Dette er en liten birolle i en annen film.
Det gleder jeg meg til! 

Klokka er nå 06:20, og jeg blir henta snart av en fra crewet. Må få i meg noe mat! :)

Oppdaterer om hvordan det gikk senere.

Ha en god dag! :)

Skrevet 26.05.2013. Ligger i kategorien Min hjemby. 1 kommentar
0

Foto: vg.no

«Hvor viktig maa ikke Anledningen til saadan en aarlig Fest blive for den tilvoxende Ungdom!» - Ble det skrevet i Adresseavisa av Matthias Condrad Petersen som var initiativtaker for å gjøre den syttende mai om til en stor nasjonal festdag. 
Den aller første feiringen skjedde antakelig i Trondheim i 1815 hvor den dansk-trønderske Petersen holdt til som skribent for Adresseavisa.
 

I dag er den 17. mai en stor tradisjon, og den årlige festdagen som den ble lagt opp til å bli.

Den Norske feiringen i dag er sterkt preget av tradisjoner og markerer Norge som en selvstendig rettsstat med demokratiske rettigheter for alle. 

Bruken av bunader (og andre nasjonaldrakter) gjør også 17. mai-feiringen til en markering av en nasjonal enhet.


En lokal tradisjon for oss her i Bergen

er buekorpsene, som er et viktig lokalt element under 17. mai feiringen. Dagen starter med en salutt 07:00 samt morgenprosesjonen som går igjennom byen. Den inneholder 17.mai komiteen, borgere, musikkkorps og russ. Flaggtoget og Hovedprosesjonen går samtidig mot hverandre, på hver sin side av gaten.

Flaggtoget er et barnetog med skoler, musikkkorps, speidere og buekorps. Hovedprosesjonen inneholder borgere, litt militære, veteraner, idrettslag og deres organisasjoner, bondeungdomslag, etc. og avsluttes med russ...

Sentralt i feiringen er et dekorert Vikingskip på Festplassen der taler for dagen holdes, og avslutter så dagen med fakkeltog og festfyrverkeri.

Hipp hurra for den syttende mai!

 

For Norge..
 

 

Og for Bergen

Skrevet 26.05.2013. Ligger i kategorien Min hjemby. 0 kommentarer
0

Hei alle sammen!

I dag så var jeg en tur oppe på helsekost butikken som ligger på Fanatorget senter ute på Sandsli.
Jeg er innom der av og til for å titte - de har så utrolig mye godt å velge mellom spesielt for deg som velger den sunde linjen.

Det er utrolig hyggelig betjening der, og vi slår som regel av en prat når jeg er innom. 

Jeg lufta dette med at jeg er med i Miss Universe Norway 2013... Bare se hva de snille menneskene ga meg i gave. Er ikke det bare helt fantastisk gavmildt?

Jeg har hørt utrolig mye bra om Sheer Cover, og gleder meg masse til å prøve det! :)

Og for dere som ikke har vert på Helsemeny enda, så anbefaler jeg på det varmeste å ta en titt innom for å finne det som passer dine behov! Alt ifra økologisk hudpleie, til sunt snop og kvalitetsmakeup og vitaminer.b2ap3_thumbnail_Header10.17.123.png

Skrevet 26.05.2013. Ligger i kategorien MUN basic. 0 kommentarer
0

Foto: floibanen.no

Byen è Bergen!

Bergen er kjent for fiskehandel, kultur, fantastisk natur og for ikke snakke om De Syv Fjell.
Og med det så kommer vårt kjære Fløien til tankene, og det vil jeg fortelle dere litt om nå.


Fløyen er en av de mest populære turistattraksjonene i Bergen. 

Fløyfjellet, (Fløyen eller Fløien) er navnet på toppen, og platået ligger 399 meter over havet.
Navnet kan komme av fløystangen, en vindfløy, eller værhane som ble reist for å gi signal om vindretningen når skipene skulle reise fra vågen.

Fløyens flotte utsikt over Bergenshalvøyen er noe av det som gjør fjellet så populært, ikke bare blandt turister, men også lokalbefolkningen.

08-08-01_Flyen_utsikt.jpgFoto: wikipedia - Utsikt fra Fløien


Turmuligheter

Det er mange turmuligheter på Fløien, om ikke man vil gå videre til Vareggen eller over vidden til Ulriken.

Det er gode skiltede veier til både Blåmannen, Rundemannen og Sandviksfjellet.

På midtfjellet ved foten av Blåmannen finner man kiosken Brushytten.

b2ap3_thumbnail_Skilt.jpgfoto: floibanen.no


Fløibanen

Fløibanen er en 850m lang kabelbane som trekker to vogner fra Vetrlidsalmenningen i Bergen sentrum til Fløien.
Den har også tre mellomstasjoner som er Promsgate, Fjellveien og Skansemyren, som ble åpnet for trafikk i 1918.

Fløien stasjon ligger 320 moh. (meter over havet), og er det siste stoppet for banen som også er et utkikkspunkt.
I forbindelse med at hele anlegget ble pusset opp for 46 millioner kroner i 2002, så ble det bygget et nytt utsiktsplatå som ofte blir kalt Fløitrappene - dette er en bred trapp som går fra stasjonen til Fløien Folkerestaurant i forskjellige nivåer hvor turistene tidligere stoppet opp utenfor utgangen de nå beveger seg utover. Det er utallige turveier som går rundt området, men bare en blindvei.

Utsikt_fra_Flyfjellet.jpgFoto: Wikipedia.no - Foto fra Fløien at night

 

Ikke bare er det et utrolig vakkert skue å bevege seg rundt i.. 
Men holder du et ekstra øye oppe, så kan du til og med spotte noen tusser og troll ;)

Her er noen foto fra turen min på Fløien for litt siden:

 


77138_10152780012225651_782125702_n.jpg

45529_10152780011415651_73714433_n.jpg

6754_10152780013055651_694807643_n.jpg

563860_10152780011460651_1531345364_n.jpg

564616_10152780012295651_1516436841_n.jpg

 

Har du vert på Fløien? :)

 

Skrevet 26.05.2013. Ligger i kategorien Min hjemby. 0 kommentarer
1

Hei alle kjære lesere - dere må beklage at det har vert litt stille fra min side den siste tiden..

Nå bruker jeg som regel å holde meg til bloggen min på missuniversenorway.no hvor dere kan følge med på meg :)
Link til profilen her!


Men uansett - straight to the point! Jeg kommer til å ha en spørsmålsrunde her på bloggen samt på MUN (Miss Universe Norway) bloggen min som jeg kommer til å besvare via en videoblogg..

Dere kan skrive spm. til meg her i kommentarfeltet, eller vi mail til iamnicole@live.no ELLER til min innboks på facebook (Link her) :)

Dette kan være spørsmål om hvordan det er å være involvert i Miss Universe Norway, hvordan det foregår, skrittene jeg må ta for å kvalifisere meg som både deltager og finalist osv - eller kanskje du ønsker å vite mer om meg personlig - altså jenta bak dette.

Jeg besvarer alt med beste måte :)

Takk på forhånd <3


Foto: Natalia Pipkina


 

 

Skrevet 15.05.2013. Ligger i kategorien Hverdag. 1 kommentar
0


Via bianco.no så var det en søknadsprosess for moteentusiaster om å bli med i panelet til Bianco.
Dette innebærer at man som en "Fashion Army officer" tar del i å designe sko, velge mønster og detaljer.


Neste skritt, er å sende inn et foto av min stil, samt fylle ut et skjema - det kvalifiserer meg automatisk for runde to.
Dette blir spennende å se fremover - og jeg håper stilen faller i smak :)

Tjohei!

 

Skrevet 15.05.2013. Ligger i kategorien Outfits. 0 kommentarer
5


 Her kan dere se negleforsterkingen jeg fikk når jeg var hos Sija..

Ettersom jeg har vert neglebiter av enorm uvane hele livet mitt, så var jeg stolt da jeg kom for å vise frem neglene mine som jeg hadde klart å spare ut.

Så det de gjorde nå var å legge en forsterkelse med en naturlig farge på neglene mine - dette er noe jeg aldri har vert med på før, så det var veldig spennende.

DSC_0008_zps315e6727.jpg

Først så filte de ned neglene mine, jevnet dem ut og avrundet dem.
Så påførte de et lag med gelè på neglene før jeg satte dem inn i en boks med et ultraviolett lys som gjorde at gelèen størknet oppå neglen.
Dette gjorde de flere ganger, mens de pusset, og påførte ny lakk. Fargegel og klar gel.

Nå skal neglene mine forsterke seg litt til jeg skal inn igjen om et par uker for å legge fransk manikyr OG få vippeextensions. Det gleder jeg meg veldig til :)

Har du gelènegler?


902141_240310892775548_1850178752_o.jpg

Skrevet 13.05.2013. Ligger i kategorien Forberedelser. 5 kommentarer
0

foto: thewallpapers.comSom dere sikkert har fått med dere så har jeg fått i gang et samarbeid med en av mine største hjertesaker.
Nemlig Dyrebeskyttelsen Bergen.

Dyrebeskyttelsen er avhengig av donasjoner for å kunne hjelpe disse sterkt pregede dyrene - du kan faktisk gi livet i gave.

Nedenfor lister jeg punkter som du kan velge å støtte dyrene ved:

  • Bli medlem - Støtt dyrene ved å bli medlem i Dyrebeskyttelsen. For en liten sum vil du bli tilsendt informasjon i form av årsberetning og nyhetsbrev m.m. Les om medlemskap ved å KLIKKE HER.
    b2ap3_thumbnail_what-does-it-mean-when-your-cat-licks-you0.jpgfoto: animal.discovery.com

 

  • Støtt Dyrebeskyttelsen via Grasrotandelen. Les detaljer om grasrotandelen ved å KLIKKE HER.

grasrot1.jpg
foto: dyrebeskyttelsen bergen

  • Støtt via Fjernadopsjon, som er en del av utekattprosjektet. Les mer om det ved å KLIKKE HER.

b2ap3_thumbnail_3553_10151882017634815_1431864052_n.jpg foto: google

  • Fosterhjem - Har du tid og anledning til å gi en pus tak over hodet, en varm plass å sove, rikelig med fôr, vann og for ikke snakke om kos? Les mer om hvordan du kan bli fosterhjem ved å KLIKKE HER.

b2ap3_thumbnail_happy-couple-cat.jpgfoto:suncoastpets

  • Frivillig i Jekteviken - Kom å besøk kattene. Hjelp til med stell, skifting av bur, vask og medisinering. Det viktigste pusene trenger er nærhet og kos. Les mer om det ved å KLIKKE HER (åpnes i nytt vindu).

b2ap3_thumbnail_cat-affection.jpg

foto: petside

  • Gi en gave - enkelt og greit. Du kan også støtte via Paypal (KLIKK HER) og sms (KLIKK HER).

b2ap3_thumbnail_dsc_0072.jpgfoto: dyrebeskyttelsen bergen

 

  • Hjelp via Arv og Testamente - for å lese mer om dette KLIKK HER.

b2ap3_thumbnail_united1.jpg

 

 

b2ap3_thumbnail_logo_20130512-115545_1.png

Skrevet 13.05.2013. Ligger i kategorien Samarbeidspartnere. 0 kommentarer
1

Jeg har vert så heldig at jeg har fått i gang et samarbeid med Dyrebeskyttelsen i Bergen.
Ettersom jeg er så utrolig glad i dyr så er dette en perfekt hjertesak for meg.

Jeg skal fortelle dere litt om Dyrebeskyttelsen og formålet deres som er å:

- Fremme forståelse, respekt og human atferd for tamme og ville dyr
- Yte praktisk hjelp til dyr i nød
- Støtte tiltak hvor dyr kan leve i samsvar med sine naturlige behov
- Arbeide for økt forståelse for at dyr også har rettigheter
- Arbeide for at myndighetene skal ha økt ansvar for dyrs velferd
- Forebygge og bekjempe dyremishandling og uforsvarlig bruk av dyr

logo_20130512-115545_1.png

Dyrebeskyttelsen holder til i Jekteviken i Bergen, på hjelpesenteret for hjemløse katter 365 dager i året, og har til enhver tid mellom 30-50 katter i deres varetekt.

Hjelpesenteret drivesetter samme forskrifter som dyrepensjonat, og er godkjent av distrikts-veterinæren.

Alle dyrene blir vaksinert, veterinærsjekket og gitt ormekur ved inntak til senteret.
Revaksine blir foretatt etter 4 ukers opphold ved senteret.

Alle katter over 6 måneder blir kastrert/sterilisert/FIV-testet og chipmerket.

Senteret er veldig godt besøkt både av frivillige og potensielle nye katteeiere.

Årlig omplasseres 300-350 katter til nye gode hjem.

150.png

Følg med videre for mer informasjon og rørende historier.

Skrevet 13.05.2013. Ligger i kategorien Samarbeidspartnere. 1 kommentar
0

Hei alle sammen.

Jeg vil gjerne bruke et minutt av dagen deres på å introdusere min nye samarbeidspartner SiJa, som skal hjelpe meg med å holde orden på negler og vipper.

Jeg var nede hos dem for et møte i dag og bekreftet samarbeidet med underskrifter, og det første vi gikk i gang med var forsterking av mine egne negler. Dette kommer jeg til å legge ut før og etter bilder av senere i dag.

Dette er en skjønnhetssalong som finner plass i ditt eget hjem - det stemmer. 
Disse dyktige damene kommer hjem til deg for å ordne dine negler, vipper, former bryn, gir fotpleie m.m.
Et helt genialt konsept som er meget praktisk for veldig mange. Og for ikke snakke om så er de veldig imøtekommende og hyggelige.

Se mer på SiJa på Facebook

 

902141_240310892775548_1850178752_o.jpg

Skrevet 13.05.2013. Ligger i kategorien Samarbeidspartnere. 0 kommentarer
0

For noen dager siden fikk jeg en innkallelse om å komme på summary og øving iht manus til kortfilmen jeg skal være med i.
Det er tre hovedroller, jeg og to andre gutter som skal spille.

Det er ganske morsomt å være med på, og mens vi fniser litegranne så skal vi klarte å bringe frem genuine følelser...
Dette er jo ganske uvandt for min del, siden det er første gang jeg er med på noe slikt.

Men scenografen sa at jeg var flink til å ha prestasjonsangst og at det er min første gang... Nei nå fikk jeg det til å høres ut som nokke skikkelig dørty her, men slik er det altså ikke. Det er bare jeg som er litt pinglete når det gjelder å ta meg inn i en rolle foran andre mennesker. Men det virker som om jeg klarer meg bra! :)

Vi skal treffes igjen om litt for å øve litt mer på rollene. Og det blir nok ganske annerledes da vi endelig er på sett og iført rollekarakterenes antrekk.

Har du spilt i en kortfilm før?

Skrevet 13.05.2013. Ligger i kategorien Hva i all verden?. 0 kommentarer
0

Trendhair® extensions er håndlaget av høyeste AAA-kvalitet - Remy Human Hair, kalt tempel hår. Sydd og satt sammen av 100% ekte indisk hår og hvert feste er produsert for hånd.

Dette er min nye samarbeidspartner som skal sponse meg med hår til konkurransen.
Jeg får det tilsendt ganske snart, og jeg gleder meg veldig mye til å teste det :)

Det jeg skal få tilsendt er microringer og clips for en kombinasjon i farge nr 4, 300g for mest mulig fylde.

Se video her:


940.jpg

Skrevet 13.05.2013. Ligger i kategorien Samarbeidspartnere. 0 kommentarer
0

Hei dere!

Nå har flinke Marius sendt meg et av bildene vi tok for litt siden.
Jeg synes det er kjempe fint - og vi fant på mye artig i studio å gjøre med poseringer og slikt.

MPE-0437-Edit_20130509-224356_1.jpg

Det viktigste er at man er litt fleksibel og ikke redd for å tøyse seg litt og ha en god latter, det kan det komme mye godt ut av.

Antrekket jeg har på meg her er faktisk en av mine få favoritter som jeg liker så passe godt som dette. Jeg føler meg skikkelig som en dame rett og slett. 
Litt ekstra pomp og prakt, et armbånd eller to så er jo den midt i blinken.

Hva synes dere? :)

Foto: Marius Pettersen

Skrevet 13.05.2013. Ligger i kategorien Hva i all verden?. 0 kommentarer
0

Da er videoen fra kurset kommet ut.

Den ga oss en lærepenge om at en skjønnhetsutøver alltid skal være forberedt.
Etter en lang dag med trening, utvaska make-up og unappa øyebryn så jeg helt magisk ut! :) haha

Sjekk den ut her.

Skrevet 13.05.2013. Ligger i kategorien Hva i all verden?. 0 kommentarer
0

Hei alle sammen!

Jeg har gode nyheter.. Jeg har fått meg enda en rolle i en liten kortfilm som skal spilles inn i uke 21. 
Er ikke det bare superartig? :D

Jeg føler egentlig det at ting kommer veldig på løpende bånd her, og er veldig fornøyd med det jeg har oppnådd så langt.

Det viktigste er at jeg følger trappetrinnsprogrammet, tar steg for steg og ikke prøver å ta hele trappen i et byks. Da er det lett for at man detter ned igjen.

Dette er en krimkomedie som omhandler tre mafiainspirerte menn som har sett litt for mye på film, og tar derav små tøyseoppdrag for å holde 'tittelen' - men realiteten tar tak i dem da de blir ansatt for en skikkelig mafiajobb.

Hvordan ender det tror du? Og hva er min rolle i filmen? Det får du snart se.

Skrevet 13.05.2013. Ligger i kategorien Hva i all verden?. 0 kommentarer
0

Hei dere!

Nå har jeg fått mitt første bilde av Bendikt Myklebust fra Armed Design som har vert så snille å tatt på seg oppgaven å mekke meg noen helt sinnsykt kule bilder.

Dette er noe som krever veldig mye tid og energi i et allerede fullbooket firma. Og jeg setter ufattelig pris på jobben de gjør for meg. Det er storartet! :)

Bildet, er tatt av fotograf Marius Pettersen - og han har gitt tillatelse til å leke litt med fotoene.

Nå er de i gang med et andre bilde av meg, og jeg gleder meg veldig mye til å se resultatet.

Tusen takk til Marius Pettersen og Armed Design.

Her kan du se flere bilder Bendikt har slengt i hop.

b2ap3_thumbnail_310739_10150299449191631_992395737_n.jpgPhoto: Björn Myreze Edit/bilderedigering: Bendikt Myklebust Styling: Ann Beate Løkenhagen B-Photo: Bendik Teigene b2ap3_thumbnail_319266_10150299433276631_901428439_n.jpgModel: Anine Stang Photo &amp; Grading: Björn Myreze Edit/bilderedigering: Bendikt Myklebust Styling: Makup: Styling Assistent: Ann Beate Løkenhage
b2ap3_thumbnail_378052_10150410930156631_721422305_n.jpgTv3 Robinson Winter - Christer Falck AD &amp; Photo: Björn Myreze FX &amp; Makeup: Sølvi Strifeldt VFX: Bendikt Martin Myklebust ASS: Bendik Teigene &amp; Alf-Martin Holmedal b2ap3_thumbnail_166786_10151348848871631_1743766869_n.jpgFoto: Bendikt Martin Myklebust
b2ap3_thumbnail_132627_484254716630_6114662_o.jpgFoto: Bendikt Martin Myklebust

Tycks? :)

 

Igjen, tusen hjertelig takk til Bendikt Myklebust (Armed Design) og Marius Pettersen! <3

Skrevet 13.05.2013. Ligger i kategorien Hva i all verden?. 0 kommentarer
0

Hei dere!

Gjett hva! Jeg fikk rollen!

Jeg fikk nett en telefon fra de på auditionen i går, og jeg fikk den. 
Rollen i en film som er inspirert av tv serien Fringe - det er nok alt jeg kan si med det første.

Dette er en eksamensfilm, ikke et vanlig skoleprosjekt - og filmen er avgjørende for skolegangen til elevene på denne linjen.
Jeg håper jeg gjør en god nok jobb og at filmen blir plukket ut. Dette er mitt første oppdrag som amatørskuespiller.

Wish me luck =)

 

Foto: Fringe

Skrevet 13.05.2013. Ligger i kategorien Hva i all verden?. 0 kommentarer
0

Hei dere!

Jeg har jo i det siste vert med på et par prosjekter - ikke alle er klare til å vises enda. Men her er en av dem.
Denne var jo egentlig bare en smule tilfeldig mener da jeg, ettersom de så etter "skuespillere" på facebook..
Jeg skrev meg på jeg, og kom med som en av to av hele gjengen. Litt forbauset men veldig fornøyd.

Veldig hyggelig og entusiastisk crew og god stemning.. Selv om dette ikke var en veldig stor rolle for meg så var det kjempekjekt å få delta =)

Den går nå på tv og kino :)

Skrevet 13.05.2013. Ligger i kategorien Hva i all verden?. 0 kommentarer
0

illustrasjonsfoto: mandmmultimedia

Hei dere! 
I går var jeg på casting for en kortfilm som skal shootes i uke 22!

Jeg har aldri før turt å være med på noe slikt... Men når alt kommer til alt så er det faktisk ikke verre enn å bare gjøre det.
Hopp i det - null stress.

Hva filmen omhandler det trenger jeg ikke å si så mye om enda - alt jeg kan si er at den er inspirert av tv-serien fringe.

Så nå venter jeg spendt til fredag, når jeg får svar om jeg får rollen. 

Jeg gleder meg veldig - og er veldig spendt med tanke på at jeg klarte meg bemerkelsesverdig bra for å ha prestesjonsangst.

 

Har du vert på audition til en rolle før?

Skrevet 13.05.2013. Ligger i kategorien Hva i all verden?. 0 kommentarer
0

Hei dere!

Jeg tenkte det at jeg skulle legge ved noen av bildene som ble tatt på castingen på lørdag, og gjerne fortelle litt om det.

Etter 8-9 timer med kurs, så var det klart for casting.
Jeg var ikke nervøs? Nei, ikke i det hele tatt.

Næ-ei... Overhodet ikke! Helt til vi hadde rigget oss klar med første outfit, som var casual? Casual, det er jo vanlige klær. Det skal jo ikke være så vanskelig å gå med.. Eller? Har aldri vert så mo i knærne på så lenge jeg kan huske.

Med det første så øva vi oss litt i gangen. I begynnelsen så var jeg veldig selvsikker på walken min. Men etter hvert som det nærme seg så skulle jo vi inn en etter en.. Til de nådeløse dommerene som stirra deg i senk, eller så ned på papiret. Jeg og min prestasjonsangst... 

Jeg klarte meg bedre enn jeg forventa. Men jeg hadde visst noen nervøs utbrudd som jeg selv ikke lå merke til en gang. Alt i alt ble det gode tilbakemeldinger ? og den som gjorde alt bra var at jeg hadde forbedret meg mye.. Jeg måtte slappe mer av og tenke pusteteknikker. Da tror jeg den sitter! :)

Første runde ? Casual.
b2ap3_thumbnail_P1150467.JPG

b2ap3_thumbnail_P1150468.JPG

b2ap3_thumbnail_P1150469.JPG

b2ap3_thumbnail_P1160182_20130505-232300_1.JPG

b2ap3_thumbnail_P1160201.JPG

Andre runde ? Kjole
b2ap3_thumbnail_P1150696.JPG b2ap3_thumbnail_P1150703.JPG 
b2ap3_thumbnail_P1150723.JPG b2ap3_thumbnail_P1150724.JPG 
b2ap3_thumbnail_P1150725.JPG

b2ap3_thumbnail_P1150925.JPG b2ap3_thumbnail_P1150944.JPG 
b2ap3_thumbnail_P1150947.JPG b2ap3_thumbnail_P1150949.JPGb2ap3_thumbnail_P1160152.JPG

Skrevet 06.05.2013. Ligger i kategorien MUN basic. 0 kommentarer
0

foto: creno.no

I de travle gater midt i Oslo sentrum ligger Rica Hotel. Et beskjedent stykke hotell, med to forskjellige heiser om du må velge med omhu for å komme til den etasjen du ønsker. Iallefall om du er trøtt i trynet.

På hotellet skal det holdes et kurs, et kurs som begynner på et presist tidspunkt. 
Og inn dørene tramper en forvirra bergenser med trillekoffert, en pc på størrelse med de stasjonære man fikk på 90-tallet, samt en papaply og GPS i hendene - her skal vi i tide.

Snakker vi multitasking? Det er nok et litt sært syn. Når fikk jeg 4 armer  egentlig?

b2ap3_thumbnail_can-stock-photo_csp4474622.jpg Jeg finner da frem. Presis er jeg også.

Tredjemann som ankom av kursdeltagere - det var da meg! 
Etter en liten hilserunde, samt innføring om dagen så kommer vi i sving. Og jeg skriver ivrig ned på pcen min.
Dette var vel et av de tidspunktene hvor jeg kan bli litt for ivrig også, men pytt. Det viktigste er at jeg får notert og stampla alt som jeg får lært. 

Når det kommer til notater; etter erfaring samt et faktum så er det lettere å huske hva som har blitt sagt eller lest f.eks om man skriver det ned. Hjernen bearbeider lettere informasjon som det er lettere å hente igjen ved et senere tidspunkt.

news_in_the_press1.jpgfoto: singletraction

Etter en god innføring i pressehåndtering, vinkling og brobygging av Knut Yrvin (som jeg blogget om tidligere i dag), så følte jeg meg sytten hakk klokere. Det skal jeg bare si dere. Det er utrolig mye jeg har lært i løpet av dagen som jeg rett og slett aldri har tenkt over på en spesifik måte, eller ting jeg ikke har visst åssen de fungerte,

Man lærer så lenge man lever, og nå er jeg noen skritt videre på min vei.

2 del av kurset var blogging.
Kursleder og misse Athina Brox ledet denne delen - og grunnen til det er at hun vet hvordan man skal sette opp et bloggunnlegg så presist, og har så mye erfaring i fra blogging at hennes 20.000 lesere gjør seg meget merkbart.

Vi merket at hun hadde mye nyttige tips å gi - alt i fra hvordan vi fanget leserenes interesse, til bruk av bilder og tekstoppdeling for å holde innleggende mest mulig interessante - og her kommer en artig en som kan brukes i dette tilfellet; keep it stupid simple. Av og til er faktisk det enkle det beste.

Guest-Blogging-or-Social-Networking.jpgfoto: tricksmachine

Etter enda en givende del av dagen så var det casting.
Jeg gjennomgikk ikke castingen forrige gang, og hadde heller prøvd å øve litt.

Jeg hadde øvet meg på byen, jeg hadde øvt meg spankulerende på Bergens brostener, jeg hadde til og med tatt på meg wedges på fjellet igjen og traske rundt der som en eller anna fjolleberte. Og det synes jeg er en funky utfordring! :)

Vi fikk litt tid til forberedelse, for det var rett inn i den nådeløse strømmen av jurymedlemmer og tilskuere. 
Man ble mo i knærne, ansiktsmusklene stivnet og begynte å skjelve. Jeg glemte alt vetigt med catwalken, men herregud så jeg klarte å gjennomføre en forbedret meg i catwalk til tross for dette. 

Det handler om viljestyrte! Tråkke over sin egen komfortsone og bare gi bånn gass.

Vi fikk ikke vite hvor mange poeng vi fikk - men de gjorde en felles evaluering slik at vi fikk høre hva vi måtte forbedre.
Igjen, et fantastisk, nervepirrende kurs som har sotte et gigantisk glis om munnen min.

Det viktigste å få med seg på kurs, som samkjører godt med hva du lærer - ydmykhet.
Never forget that.

--------------------------------------------------------------------------

Igjen må jeg få takke arrangører, kursledere og deltagere.
Det er så god stemning mellom oss her om dagene at det er en virkelig fryd å komme på kurs.
Så mye å se og lære. Nå, ser jeg frem til finaleuttak! :)


Kjersti Nicole - Signing out

Skrevet 05.05.2013. Ligger i kategorien Hva i all verden?. 0 kommentarer
0

Hei dere! 
Nå sitter jeg her i lunsjpausen og får unnagjort noe arbeid til det er på'an igjen.
Jeg kjenner at det er mye å bli klok på, og som man bær ta lærdom av. Ting som er meget viktig at man har intakt for å være en god representant.

Dette er meget interessante tema som bringer opp. Mye man setter spørsmål til  og det er jo derfor vi er her - For å lære, ikke sant! :) 
Og det er de forskjellige vinklingene som gjør det spennende. Man prøver å sette seg inn i hvordan andre tenker, hva de føler og hvordan de oppfatter ting. En ting som står i et visst lys hos meg er noe helt annet hos et annet enkeltindivid. Dette er noe man kan sitte i timer å snakke om, i likhet med "krig og fred og sann". 
Ikke at jeg sammenligner de to temaene - jeg bare mener det at det er to interessante og diskutable temaer.
Men nå skal jeg ikke vandre så langt bort ifra det relevante her. Det viktigste er at her får vi faktisk en så god og frisk veiledning som overhodet mulig - at jeg ser mer og mer positivt på hva som kommer fremover.

Knut Yrvin er i første omgang i dag kursleder, som presenterer pressedelen.
Her får vi eksempler på what to do, and definately what not to do.Kjersti Nicole checking out - for nå er snart pausen over! :)

Ønsker alle en fantastisk dag videre!

Skrevet 05.05.2013. Ligger i kategorien MUN basic. 0 kommentarer
0

Her er gårsdagens antrekk.

Topp: Ukjent
Tights: H&M
Shorts (som man ikke ser under der): Ukjent

You like? :)

 

De beste ønsker
Kjersti Nicole

Skrevet 03.05.2013. Ligger i kategorien Dagens Antrekk. 0 kommentarer
2

Foto: Knut Yrvin/Natalia Pipkina

Dagen derpå var det tungt å stå opp om morgenen.
Jeg la meg veldig tidlig på kvelden dagen før for å være god og uthvilt til neste dag... Men sommerfuglene i magen vekket meg midt på natta og holdt meg våken til langt ut på morgenkvisten. Jeg var helt krøllete i trynet da jeg sto opp morgenen etter.

Dagen som lå i vente foran oss var fotoposering. Her fikk vi en innføring i forberedelser til shoot, samt makeup og prøvefoto.
Vi fikk alle individuelle make-up tips som passet til vårt utseende, og senere så tok vi alle individuelle bilder  hvor vi fikk poseringstips. Vi hadde også en liten innføring i hår hvor de brukte Miss Marie Molo som modell til forskjellige hårstiler.
Vi øvet oss også litt på show walk ut på dagen hvor Sara Nicole Andersen (Regjerende Miss Universe Norway) og Klara Szalai (Danser) gikk med oss for å instruere og finpusse.

De som ledet kurset denne dagen var fotograf Natalia Pipkina og stylist/make-up artist Svetlana Jouini. Knallartige damer. Var absolutt en god dag :)
Jeg kjenner det at det virkelig var verdt pengene - og neste gang. Er det casting for min del.

Wish me luck! :)

b2ap3_thumbnail_6-web.jpgFotograf Natalia Pipkina

Skrevet 02.05.2013. Ligger i kategorien MUN basic. 2 kommentarer
hits