2

Hei hei.
Nå ligger jeg å slapper av på kontoret. I dag så sitter jeg å tegner en del.
Har jeg fortalt dere at jeg har begynt å tegne egentlig? Hmm, nei jeg tror ikke det. Men da skal jeg gi dere en liten innføring. Men først skal jeg vise dere hva jeg driver med nå:

Dette er en karakter som jeg jobber på til et prosjekt. Jeg kan dessverre ikke si så mye om prosjektet i seg selv men dere skal få vite mer etter hvert :)

Dette merkelige ansiktet dere ser her er noe jeg begynte å tegne da sjefen min ved tidligere praksisplass forklarte meg at om jeg ville bli designer, så var det en fordel at jeg kunne tegne. Og da prøvde jeg meg da - dette er det jeg skapte. En abstrakt skikkelse som kunne vert logoen til et shabby utested man ser i tegnefilmer hvor bøllene henger og chiller.

Lite visste jeg at dette eksperimentet mitt ville føre meg på en ny vei innen design. Noe jeg aldri hadde forventet.

Jeg fikk beskjed om at alle på arbeidsplassen fikk prøve seg på å lage en logo til et produkt, og jeg rådførte meg med en god venn av meg som er en knallgod designer! Jeg viste han noen av skissene mine og han hjalp meg videre med det enkleste utgangspunktet jeg hadde. Sammen så skapte vi denne du ser over. Dessverre kan jeg ikke vise mer enn det som er på bildet.

Da jeg satt oppe på kontoret til min venn på fritiden og prøvde meg videre på tegning, så oppdaget sjefen der hva jeg gjorde og ble overrasket over at jeg nettopp hadde begynt å tegne - slik gikk det seg til at jeg fikk praksisplass i firmaet jeg er nå , nemlig MYREZE! Portrettet dere ser over er det første ansiktet jeg har tegnet.

Mer om det senere: nå skal dere få se litt mer av det første jeg har tegnet.

Jeg har til og med malt en del. Og jeg har fått forespørsler om å lage vaggdekorasjoner til folk. Det er veldig artig :)

Jeg kommer til å vise dere flere tegninger etter hvert :)

Er du glad i å tegne?

#tegne #tegning #norskebloggere #nerdie

Skrevet 26.05.2014. Ligger i kategorien Hverdag. 2 kommentarer
1

Denne ansiktsmasken er en Sørøst Asiatisk hemmelighet for en flott ungdommelig hud. Om du ikke er så godt kjent med gurkemeie, det er et fantastisk krydder som primært sett er ment for matlaging, men kvinnene liker også å bruke den for andre hensikter. Krydderet har god innvirkning på så vel som helse og skjønnhet. Den er antibakteriell og roer ned rød, irritert hud.

Masken hjelper mot kviser, lysner kvisearr, har positiv effekt mot rynker og aldersmerker, gjør huden friskere og gir deg glød. Den reduserer visst også ansiktshår og fjerner døde hudceller.

Før du bruker denne masken så må jeg advare: den kan gi et gult hint av farge etter bruk. Så med mindre du har en gul undertone så ville jeg unngått å bruke den et par dager om du skal noe spesielt. I mellomtiden så fjerner en sminkeserviett eller annet sminkefjernerprodukt det meste :)

Here we go:

Du trenger:

Gurkemeie
Mandelolje
Kikertmel
Melk eller youghurt naturell
Honning

Nb! Jeg hadde ikke mer honning så jeg måtte klare meg uten - men det går fint ;)

Bland først 2ss kikertmel med 1ss gurkemeie. Miks det sammen.

Ha nå i 1ss mandelolje og rør det sammen til en paste.

Bland så i melk litt etter litt. Kjenn deg frem på mengden og bruk litt tid da denne tykner etter litt. Du skal sitte igjen med en smøremyk blanding.Nå er ansiktsmasken klar. 
Jeg bruker en malepensel til å smøre den på huden - bruk helst en flat en. Og sørg for at den ikke er blitt brukt til noe annet ;)

 


Smør et tynt lag ut over hele ansiktet. Ikke la det bli for tykt da den kan være vanskelig å vaske av.
Legg den gjerne helt under øynene da dette er et naturlig produkt som hjelper mot mørke ringer under øynene.Smør gjerne nedover på halsen og videre nedover kroppen om du vil det. Helt naturlig, helt enkelt :)
Vent nå i 20 minutter før du vasker den av.

Ble den for tykk så ser du at den legger seg ujevnt. Prøv å rull massen av med fingrene. Almost off :)Vask de siste restene forsiktig av med en peelinghanske e.l.Da er nesten alt borte - men jeg er jo helt gul i ansiktet. Hjelp! 

Men akk, jeg må vel flire litt :)

Husk sminkekluten.Der var alt av, og det gikk som en drøm :))Da er øyemakeup på og bryna fiksa, og med litt rouge. Tror ikke jeg trenger pudder nå :)Hva synes du, skal du prøve ansiktsmasken? :)

 

#turmeric #mask #ansiktsmaske #naturlig #helsekost #skjønnhet

Skrevet 25.05.2014. Ligger i kategorien Skjønnhet. 1 kommentar
0

Man skulle nesten tro at en løype som består av 908 trappetrinn skulle være vanskelig å beseire.
Trust me - It was.

Dette var min sjanse til å vise Bergen hvor i dårlig form jeg egentlig er, og jeg tror jeg klarte å fremstå ganske greit... Altså det vil si utenom alle pausene jeg tok mens folk vi ikke engang hadde sett i bunnen spankulere forbi oss som fjellgeiter, og latterkickene vi fikk hver gang en mann fikk øye på meg og snubla i trappen... Haha

Jeg må også innrømme at jeg mista litt håpet da vi såvidt hadde begynt på trappen og allerede angra på at vi bega oss ut på turen ;)

Men, vi gå ikke opp: og vet dere hva - vi kom oss opp på en halvtime (om man ikke teller med pausene, noe man sikkert egentlig skal).

Veldig viktig å feire bestigningen med banan og clausthaler.

Vi fant også ut at vi skulle bade, men i mellomtiden så solte vi oss litt, til vi feiga ut fordi det var for kaldt. Så jeg bestemte meg for å slenge meg med på den fitnessbølgen hvor man bare står å ser fit ut i naturen.

Det var en gøyal tur, og vi delte mye latter. Herr og Fru Dust på tur som min turvenn kalte oss - dat TV show. Haha

Hva gjorde du på i går? Har du vert på fjellet i det siste?

Skrevet 25.05.2014. Ligger i kategorien Aktiviteter. 0 kommentarer
hits