2

Det har vert en lang og utfordrende periode for alle skjønnhetsprinsessene i Miss Norway.
14 uslipte diamanter entret konkurransen, og kom igjennom som finalister i det som skulle vise seg å være norges mest prestisjefulle eventyr.
Nå er finalistene nede i 12, og etter mye hardt arbeid er de klar for å entre scenen for et spektakulert show førstkommende lørdag på Scandic Fornebu i oslo.

Du er også så heldig at du får se dem her!

Og du, sørg for å stemme på din favoritt nedenfor ;)

Foto: missuniversenorway.no

Stem på din favoritt!

Hvem tror du vinner?
Skrevet 23.09.2013. Ligger i kategorien MUN basic. 2 kommentarer
0

Det er snart høst, finalen nermer seg med stormskritt og det var for litt siden duket for bootcamp med alle finalistene i Miss Universe Norway.

Det har vert en vakker ferd man har fått se og oppleve mye nytt. Man har fått nye venner for livet, og møtt mange fantastiske mennesker og fått deltatt på en god andel prosjekter som virkelig gir deg noe.

Dette  er missebransjen i norge.

Jeg har vert så heldig å få vert med på en reise. En reise gjennom en verden av skjønnhet hvor jeg ville oppleve hvordan livet som en skjønnhetsutøver er. Det er ikke rart de er på toppen, det er ikke rart de har fått navnet sitt på samme linje med en idrettsutøver. Dette er virkelig eliten i skjønnhet.

922580_10151565733265865_630175767_o

Etter mye forberedelser i flere måneder hvor deltagerene har trent intensivt og hardt så har 13 engasjementrike jenter blitt kalt ut på et kurs på Herføl, Hvaler utenfor Fredrikstad. Dette for å ha en disclosed location med vakker natur hvor de ikke bare kunne øve, men også få gått igjennom en bilde og videoserie som skal vises på finalen på Scandic Fornebu den 28 september.

I år har det vert et helt nytt og virkelig avansert oppsett for å sile ut de svakere leddene i konkurransen, for å rett og slett sitte igjen med de med mest pågangsmot, viljestyrke, bein i nesa, initiativ og gode verdier. En skjønnhetsutøver skal kunne stå på egne ben og klare seg i en av de hardeste bransjene du kan tenke deg. Dette, kommer mer enn godt med også senere i livet.

1011968_414610431991617_21199068587_n

Deltagerene har gått igjennom en kvalifisering hvor de må selv kunne pitche inn og ordne med sponsorer, hjertesaker og videre samarbeid. Dette er en foretningsmessig utfordring som er en meget viktig erfaring å ha ikke bare for å være selvstendig innen bransjen, men også for å på mest effektiv mulig måte skape seg et kjent ansikt utad konkurransen.

FOTO: KNUT YRVIN
Skrevet 22.09.2013. Ligger i kategorien MUN basic. 0 kommentarer
3

Kanskje kjæresten din, han/hun du bare dater eller faktisk bare en venn allerede er klar for denne ærefulle tittelen. 

Du har sikkert hørt kvinner over alt snakke om hvordan deres mann ikke klarer seg uten dem,  og omvendt.
Mens du sikkert tenker: "Ntååe..." så er det en annen del av deg som undrer på hvor klengete en mann virkelig kan være.

Mange spør hele tiden om råd til hvordan de kan få deres partner til å vise mer interesse for dem, i hverdagen dems. Men, du ser også de som spør om hvordan de kan få vedkommende til å være mindre alarmerende trengende... Da basically å slutte å spørre om hva de tenker og føler absolutt hele tiden og overdrive tydelig med komplimentene... For å nevne få tilfeller.


Og så? Er du plutselig mer en overbevist om at dette er den varen du mistenkte? - Mr/Miss. Needy kaller vi dem.
En som vil være rundt deg 24 timer i døgnet, 7 dager i uken. Her er tegnene du burde se etter om du mistenker at du har fått en slik fisk i fangsten. 

Men før du fortsetter å lese, så vil jeg gjerne påpeke at denne har jeg tidligere hentet og oversatt fra TOI times. Og jenter og gutter, dette er ikke noe dere skal ta lett på.

Konstant godsnakk 
Første "date", så vil denne personen godsnakke, ikke bare første, men "alltid". Ja, det er det første tegnet på at h*n ikke klarer seg uten deg. Hvis etter de få første treffene, så skriver h*n til deg jevnlig ut over hele dagen, hvor h*n påpeker at h*n tenker på deg eller vil holde rundt deg, nevner at unger hadde ikke gjort noe, og er mer enn villig til å treffe deg hele tiden (og til og med gjøre deg flau med å møte utenfor arbeidsplassen din med den største buketten med roser), vel, h*n er for desperat og klengete. Tenk på det, enten så prøver h*n å få seg et nummer, eller så har h*n bruk for en kvinne/mann i sitt liv, desperat bruk for en.

 
Venner? Ikke nå lenger!
Bailer h*n på vennene sine for deg? Vel, først så er jo dette litt sjarmerende, gjerne ganske søtt, hvem liker ikke en potensiell partner som prioriterer deg istedenfor vennene? Men om dette er typen som avlyser alle avtaler i veien bare for å få være med deg, så er det et ganske tydelig Mr/Miss.Needy tegn. Det er ikke sundt å ditche vennene sine for en person de liker, og det sier mye om han/henne.  Når jeg tenker over det, så er h*n nok i prosessen med å se for seg en fremtid med deg, et forhold hvor h*n har overbevist deg om at h*n foretrekker å slenge seg hjem på sofaen med deg i armkroken og ligge der hele dagen omtrent istedenfor å gå på en kveld med jente/guttegjengen. Og det har ikke gått mer enn noen dager!  Bare vent, snart forventer h*n at du gjør det samme.


Gjør ditt, gjør datt
Når h*n begynner å stille deg ultimatum, så har h*n allerede begynt å være utrolig klengete, og needy. Har h*n gjort dette? Det begynner med å få deg til å ta et valg mellom h*n og tingene som du har lyst til å gjøre. En som dette burde du unngå før du mister forstanden ettersom du må blidgjøre h*n hvert minutt. Det er hans/hennes vei, eller motorveien.. Og velger du mototveien, så henger h*n seg uansett etter deg.


Jeg trenger deg også
H*n trenger å være med deg selv når du har gitt beskjed at du har andre ting å gjøre de nermeste dagene, eller at du ikke vil være rundt h*n hele tiden (vi trenger alle litt tid for oss selv bl.a). H*n sier seg stort sett enig, men finner uansett unnskyldninger for å kontakte deg og spør om dere skal finne på noe.
Gjerne også mens du er med vennene dine. Hvem liker ikke litt "oss tid" med venner, uten en "partner".
Men hva med når h*n er mer en villig til å være en del av jente/guttegjengen, selv om det betyr at h*n ikke er invitert? Tenk på hvordan du hadde følt det om din venn kom diltende etter med en "date" mens dere jenter/gutter har det vi kaller Bonding Tim'en deres. Ville ikke du trodd at h*n er ikke i stand til å la den stakkars jenta/gutten få fred?


La oss gjøre dette fortere!
Har h*n initiativrike poeng ang. sex, å bo sammen, kanskje giftemål, eller babyer? Vel, der harru'n! H*n vil ha alt, og han vil egentlig ha alt med en gang. H*n vil ha deg så mye at han er ikke engang villig til å la det gå tid for å bli bedre kjent med deg for den du virkelig er.
 

Igjen, og igjen
H*n kontakter deg om morgenen, om formiddagen, om ettermiddagen, for å vise interesse om at h*n vil være med deg, at h*n savner deg, at h*n tenker på deg. Og dette fortsetter ut over kvelden, og til natten. Og så er det påan igjen neste dag. Dette er noe som foregår igjen og igjen i livet til en mann/kvinne som ikke klarer seg uten en partner. Om h*n så har en jobb, har venner som h*n er avhengig av utenom, så er det eneste du kan desifre her det er at h*n trenger den kvinnen/mannen i livet sitt.

Hvem er det
Du kan ikke snakke med en eneste venn av motsatt kjønn uten at du får spørsmål om dere har hatt en greie sammen, om dere har en nåværende greie på gang, om du eller vedkommende er interessert i hverandre. Han bruker anledninger til å lese av mobiltelefonen din om det skjer noe på den og han er i nærheten, noe mindre diskret enn h*n selv tror h*n er. Spesielt hvis du slapper av og h*n går rundt i nærheten av den.
Ikke la personen drive å overvåke deg. Jeg selv foretrekker å si det at f.eks min telefon, det er ikke en "we" eller "us" phone - det er en IPHONE! Slu stakler
Hver gang du logger deg på facebook, eler annet sosialt nettverk h*n er på. Så tar det toppen 10 sekunder før han kontakter deg... Dette selv om h*n er på jobb.
Det er ganske tydelig at h*n holder et nøye øye med det sosiale nettverket kun for å se om du er på, og om h*n klager på de meste du gjør. Girl, get away.Følg med videre for flere # "tegn på" innlegg :)

 

Har du opplevd noe av dette? Kjør debatt! :) 

Skrevet 18.09.2013. Ligger i kategorien Hva i all verden?. 3 kommentarer
hits