2


Jeg ble kalt inn til lege på haukeland sykehus.
Jeg visste ikke helt hva jeg hadde i vente. Eller, jo - jeg visste litt. Men jeg ante ikke at når jeg kom inn så sto det både lege og sykepleiere å ventet på meg... Det begynte med at jeg fikk to store isposer som jeg måtte holde mot huden for å kjøle den ned, og så begynte en behandling med iskald luft, brennende følelser og en distinkt lukt av noe som var svidd...

Dette er slik jeg så ut på vei fra legen. Det som skjedde var at jeg ble tatt inn til behandling så og si umiddelbart - noe jeg ikke forventet..
Tror dere det var ubehagelig å sitte på bussen slik som dette eller? 

Slik så jeg ut noen timer senere..
Da det var leggetid så jeg slik ut:


Nå, ser jeg slik ut:
Det har seg altså slik at jeg har stått på venteliste nå i snart et år på å komme til på medisinsk behandling.
For noen år siden så hadde jeg en kraftig hudsykdom - altså et aggressivt kviseutbrydd hvor det rett og slett pulserte i ansiktet mitt konstant, og det var veldig store kviser - eller tror det heter kjøyner når de er så ille (?). Å vaske huden hver dag, og å sminke seg var en meget smertefull opplevelse. Det var forferdelig... På toppen av det hele så fikk jeg vannkopper som har etterlatt seg større arr... Du kan tenke deg til hva det gjorde med selvfølelsen min...

Jeg begynte på kuren Isotretinoin, eller Roaccutan som det nå heter (det er såppass lenge siden).
Huden min har siden den tid vert så som så. Til tross for en aberela kur og mye annet så hadde jeg mørke arr over alt i huden. Både lys og alt annet har penetrert både make-up og alt, noe som har vist seg å være problematisk i enkelte settinger. 

Etter hvert så ble jeg kløktigere på makeupen, og i kombinasjon av at jeg begynte med derma roller så fikk jeg en liten forbedring - men på toppen av det hele så tok jeg mye sol/selvbruning i håp om å skjule det - og det fungerte ganske bra til et visst punkt - men det var jo bare en midlertidig løsning. Så snart jeg ble lysere igjen så måtte jeg opprettholde det, noe som ble ganske dyrt.Nå - jeg ble innkalt til time på Haukeland som sagt, og jeg forventet en konsultasjon. Det sto ingen ting om behandling - men når jeg dukket opp så ble jeg møtt av lege og sykepleiere til fullt opprigg og behandlingen var i gang. 
CO2 laser heter det - og behandlingen kom med en liten forvarsel fra legen som lød følgende: "Behandlingen kan gjøre litt vondt".
Er det en ting jeg har lært gjennom tidligere legebesøk så er det at når de må gi en forvarsel og bruker ordet "litt", så er det ikke litt vondt - da kjenner man det som regel godt. Men det er individuellt med smerteterskel.

Jeg som er vant med å rulle nåler over huden, ganske store også - så jeg synes ikke det var så ille, men nå har jeg blitt greit herdet også. Det verste punktet var egentlig når han holdt luftstrømmen mot nesa og munnen min i et område som skulle behandles der så jeg ikke fikk trukket pusten et lite øyeblikk... hehe

Det eneste nå er at behandlingene kommer til å vare ca et år om ikke mer. Det spørs hvor mange jeg trenger - og jeg har fått forbud mot å ta solarium... Ikke bare mens jeg blir behandlet - men for å opprettholde resultatet så skal jeg helst ikke gjøre det i etterkant heller da arrene kan blusse opp igjen.. Men det avhenger også litt av hvor mye laseren tar, men det ser jeg etter behandling :)
Vet dere hva - jeg vil heller gå rundt og være bleik med en normal/pen hud, enn å gå rundt og ta solarium i dyre dommer for å skjule noe jeg skammer meg så veldig over. Heller med måte for å ikke se ut som en gother :P Jeg velger da langvarig god selvfølelse, selv om det også er deilig å være sommerbrun. Men det er ikke det viktigste <3


Håper på at jeg har noen lesere som har hatt samme behandling - og om du vil dele den med meg så hadde det vert supert. Før og etterbilder er et pluss :)
Ta deg gjerne tid til å like bloggen min, og hadde vert supert om du ville legge igjen en liten hilsen om du har lignende erfaring som meg også :)


Jeg trenger vel ingen sminke for å være klar til halloween jeg nå, eller hva ;) hehe

Dette er en ganske fersk nyhet - jeg fikk vite dette i går.. Ironisk nok så er jeg meg i Brun og Blid sin månedskonkurranse om å fronte solkjeden.
Om du vil stemme meg videre så kan du trykke liker her:
 

 

 

...eller på en av liker boksene som er plassert rundt her i innlegget. Det kan vel virke litt rart å delta nå som jeg kommer til å miste pigmentering, og jeg ikke kan opprettholde brunfargen med å ta sol. Egentlig så er poenget litt borte - men i mellomtiden så tar jeg tabletter o.l for å holde på fargen :)

Siden jeg vil miste pigmenter, er det en slik effekt jeg vil få mon tro? Det blir ikke like tydelig, da hun har en mye mørkere farge enn jeg ellers har.

Det er ikke noe negativt ladet mot henne. Jeg synes hun er unik, og utrolig flott! 
 

Ellers så unner jeg de andre å vinne denne konkurransen på Brun Og Blid. De er alle flotte jenter og jeg er sikker på at de vil representere konkurransen på en god måte med gode verdier - og med mer brunfarge ;)

 

Og der folkens, her har dere svaret på hvorfor ansiktet mitt ser slik ut nå. På grunn av laserbehandling - kort fortalt.

 


 

#brunogblid #oktoberkandidat #nerdie #laser #behandling #sykehus #medisinsk #co2 #norskebloggere #hud #kviser #hudsykdom 

Skrevet 31.10.2014. Ligger i kategorien Konkurranser - Skjønnhet. 2 kommentarer
6

Hei dere!

Som jeg har nevnt tidligere så har jeg vert så heldig å få en plass med 19 andre flotte deltagere i Oktoberkonkurransen av Brun og Blid!
Jeg har lagt på topp en stund nå men så ble jeg forbipassert av en av de flotte pikene. Jeg skulle så gjerne kommet meg opp igjen.

Jeg har delt linken med mange jeg kjenner, og en del jeg kjenner har også vert snill å dele den for meg så jeg har fått en enorm respons på kort tid bare i dag allerede. Dere alle er bare utrolig herlige <3 
Da er det bare å håpe på det beste :)

Gå inn og trykk på LIKE der, så gir du meg en stemme :) Klikk HER HER HER HER #brunogblid #oktober #konkurranse #brunogblidmodell #modell

Skrevet 29.10.2014. Ligger i kategorien Konkurranser - Skjønnhet. 6 kommentarer
0

For litt tilbake siden så fikk jeg i oppgave å klippe bakomfilm til rapperene Kløverknekt & Skarre R. Fersk som jeg er med Premiere Pro så tok jeg utfordringen. Etter mye om og men med meg selv så kom det endelige resultatet, og det kan du se her!Musikkvideoen kan du se her!

Hva synes du?

 

#musikkvideo #behindthescenes #bts #redigering #klipp #crew #myreze #iamnicole #nerdie #norskebloggere

Skrevet 25.10.2014. Ligger i kategorien MYREZE - Produksjoner. 0 kommentarer
0


foto: masternet

Mange av bildene er fra norske brukere.


Det er ikke lenge siden jeg skrev mitt forrige innlegg hvor det har kommet ut i lyset for flere og flere at snapchat bilder er mulig å få tilgang til. Nå, kort tid etter så skjer dette:
En av de første tingene jeg ser i feeden min etter en rask sjekk på facebook er at BA har postet en artikkel hvor det nå hevdes at tjenesten Snapsave har blitt hacket, og mange bilder er nå på avveie. Det antas at mange av bildene er av intim natur.

Det er altså ikke snapchat som er hacket, men en undertjeneste som man kan laste ned for å lagre bilder som blir mottatt på Snapchat.

De fleste bruker snapchat i den tro at bildene blir slettet etter visning - men med denne tjenesten så er det altså ikke slik da Snapsave lagrer bildene og de blir tatt vare på.
BA sier at Dagbladet har fått bekreftet at flere av bilder som er på avveie er nakenbilder, og at de fleste av dem er fra norske og danske brukere.
Ikke nok med dette - men hackerene har også fått tilgang til innloggingsinformasjon, noe som inkluderer brukernavn og telefonnummer.


foto: abcnews

Hackerene driver nå med å finne ut av hvem som eier bildene, for å lage en søkbar database. 

I følge kilder er dette den samme gjengen som sto bak lekkasjen av kjendisbilder forrige måned, mye omtalt som "The Frappening" - dette derimot blir omtalt som "The Snappening".

 

Enda en grunn til å tenke over hva du sender på snapchat!


 

#snapchat #norskebloggere #hack #hacket #bilder #foto #nakenbilder

 

Skrevet 10.10.2014. Ligger i kategorien Nyheter. 0 kommentarer
4Som mange er du sikkert godt vant med snapchat i hverdagen. Den brukes for å chatte med bilder, som kan både illustrere og vise hva man snakker om, eller den kan inneholde selfies om ikke annet som er både relatert eller urelatert til emnet.

Vi kan like så godt innrømme det - vi elsker å vise oss frem, og derfor elsker vi snapchat! Men før du stiller deg opp i favorittposituren din og sender neste bilde - så er det èn ting du burde vite om denne tjenesten.

Snapchat er herlig med måten du kan sende dine bilder på - du kan stille inn tiden du ønsker at bildet skal vises, og etter det forsvinner det automatisk - eller gjør det egentlig det?
Sannheten er den at snapchat ikke er så godt forberedt på hva som kan komme i fremtiden - bildene dine blir nemlig lagret i en hemmelig mappe, dypt i mappestrukturen. Da er det nemlig enklere å få tak i bildene som er sendt og mottatt enn du tror.

Bildene ligger lagret i en mappe som kalles "RECEIVED_IMAGE_SNAPS." En extender kalt ".NOMEDIA" blir lagt til bildene slik at de blir vanskelig, men ikke umulig å finne. Fjernes denne extensionen, så blir bildene synlige.

Snapchat påstår at bildene slettes etter visning, men dette stemmer ikke helt. Selv om filene blir slettet i fra deres servere, så blir de ikke slettet fra telefonen din.

 

Oh snap! -Tenk over dette neste gang du bruker snapchat.

 

 

Kilde: BI
#snapchat #bilder #lagring #forsiktighet #sosialemedia

 


 

Skrevet 06.10.2014. Ligger i kategorien Konkurranser - Skjønnhet. 4 kommentarer
0Hei dere!

Jeg ville bare poppe innom for å gi dere en liten oppdatering fra gårsdagen.
Dagen begynte med å vente på materiale til ny klipp jeg skal gjøre (med klipp så vil det si at jeg skal redigere video), og så var det videre for å se min seneste klipp for en annen musikkvideo bli vist på et kinolerret på Bergen Kino hvor den hadde premiære! Hvor kult er ikke DET?

Jeg skal vise dere noe materiale senere, og for ikke å snakke om bakom videoen (behind the scenes) jeg klippa - og jeg kan si det at det ble en del overraskelser på festen.
Dere kan forresten se musikkvideoen det er snakk om her:

Dette verket er det de to Bergens rapperne Kløverknekt og SkarreR som står bak - og team myreze/chrismogster film har mekket musikkvideoen! Det har vert bittelitt stress - for null null stress ;)
Om du ikke legger igjen en kommentar hvor du forteller hvor RÅ denne videoen er så skjønner jeg ingen ting!

Etterpå så dro vi en hel gjeng ut for å spise - det var veldig kjekt med både crew, artister og venner.Jeg har virkelig fått æren av å bli kjent med veldig kjekke mennesker. :)

I kveld så er det planlagt en ny kveld på Raff designfestival hvor vi har utstilling. Jeg har aldri vert på en designerfest før så det virker veldig spennende.

Da blogges vi. :)

 

 

#raff #festival #bergenkino #nullnullstress #kløverknekt #skarrer #kloverskarre #iamnicole #nerdie #nerdie.no #norskebloggere #venner #kveld #restaurant #musikkvideo #myreze #chrismogsterfilm


 

Skrevet 04.10.2014. Ligger i kategorien MYREZE - Produksjoner. 0 kommentarer
0

Hei dere! 


Jeg fikk en melding i går om at jeg er oktoberkandidat i Brun & Blid's modellkonkurranse - eller, utvelgelse for oktober. 
Jeg har hatt en veldig kjekk start på måneden med masse støtte i fra venner og kjente - og noen ukjente. Jeg vil takke masse for at linken min har blitt delt videre slik at flere kan se den.

Jeg står opp mot noen veldig flotte jenter, så det blir spennende å se hvordan dette utarter seg!

Har du gitt din stemme enda? Hvis ikke så kan du gjøre det ved å klikke denne linken her:
 

Nett nå så sitter jeg på jobben og kjenner det at det småkniper litt i magen her - fordi jeg er veldig spent!
Skrevet 02.10.2014. Ligger i kategorien Konkurranser - Skjønnhet. 0 kommentarer
5

Jeg har igjennom hele livet mitt vert tynn. Jeg hadde firkanthofter, synlige ribbeben og valpefett under haka - men plutselig så endret det seg. Ting har begynt å bli mer chunky og det er mer å ta i - det gjør meg fornøyd.
Jeg kan gjerne få beskjed av modellbyråer e.l at jeg må slanke meg for å fortsette som modell - men er det egentlig riktig? Tjukk er jeg da vel ikke?

For å være i modellbransjen så må det ytre være på plass etter hva kunder ønsker, noe som ikke er enkelt for hverdagsen som meg. Kriteriet til noen er at man ikke skal ha synlige porer, man kan ikke være over/under en viss høyde og helst visse størrelser i klær osv. Noen er heldig å ha det meste av slike ting naturlig - jeg på den annen side har ujevn hud, porer og runde hofter (don't get me wrong, jeg elsker hoftene mine) selv om ikke andre nødvendigvis synes det er så pent. Men det er jo hver sin smak :)

Jeg kunne med fordel hatt en penere hud, men jeg er ikke fan av å ha et kardiosvidd hofteparti og synlige ribbeben. Alt med måte, og så lenge det er et sundt og friskt utseende.

For all del, jeg mener ikke noe vondt mot de som er veldig trent, slanke og har perfekt hud - det er ingen ting som er flottere enn damer som virkelig tar vare på seg selv, men som sagt; alt med måte og egen vilje. Det jeg mener er at jeg vil ikke forandre meg fra slik jeg er komfortabel med for å se ut som noe annet andre skal være fornøyd med. Og om noe skal forandre seg så må det skje naturlig, av egen vilje eller uten at jeg skal føle meg presset til det. Så jeg kjører på slik som jeg er!

Om jeg blir innkalt på oppdrag basert på slik jeg er så er jo det bare et pluss! Så lenge jeg holder meg sund (nok) og frisk :)

Dette er bare mine tanker som jeg satt med her i dag - så håper dere klarer å holde ut med meg uansett hvor teit det måtte høres ut... :P

En ting som fikk tannhjulene i toppetasjen til å knirke er at jeg fikk beskjed i dag om at jeg er månedskandidat i Brun og Blid's modellkonkurranse.
Tror dere jeg har sjans til å vinne? Eller må jeg være superslank og veldig trent? Brun og blid har ingen andre krav enn at du må være over 18 når finalen starter står det på sidene deres - så nå gjenstår det bare å se.
Jeg vet ikke hva jeg tenker om å kanskje gå på den scenen med alle de flotte damene. Men jeg håper uansett at jeg kan få sjansen til det!

Så, mine lesere: for å komme videre til semifinalen så trenger jeg DIN stemme. Vil du gi den?Trykk på bildet for å komme til siden og trykk på LIKE knappen, eller KLIKK HER!#modell #brunogblid #konkurranse #norskebloggereLegg gjerne igjen en kommentar om du har stemt :)
Skrevet 01.10.2014. Ligger i kategorien Kropp. 5 kommentarer
hits