12

Hei alle sammen! Da har jeg opptatt mermaiding igjen.
Altså det er jo ikke noe jeg holdt på med aktivt før med hale, men jeg har prøvd meg litt samt svømmestilen har jeg vert aktiv med i flere år.
Det er morsomt, underholdende og du føler deg fri på bølgelengde meg alle disney flmene du har sett som barn.
#dreamcometrueDette er langt ifra en vanlig hobby i norge - men tenk deg om. Hvor mange ganger har ikke du sett filmer som barn, hvor du har drømt om å kunne være enten en prinsesse, en fe, eller en havfrue? La barndomsdrømmene komme i oppfyllelse - og jeg har egentlig oppfylt dem alle. Det er veldig deilig å kunne være fri til å være deg selv og utforske nye ting.
Barnslig? Langt ifra. Om noen skal mene det: I don't give a poop!
Om det er noe du kunne tenke deg, så er det ikke verre enn å prøve det. Og dette er noe jeg kan anbefale alle om du er åpen for nye ting, og ikke vil drive med noe på andres premisser, som også alle andre driver med.. Det er veldig ukult å være en del av den saueflokken. Men dette kan jo være ADHD meg som snakker.


foto: iamamermaid.com

Så dere.. Jeg tok med den nye halen min for testing på badeland, og atpåtil så måtte jeg naturligvis teste min GoPro til undervannsaktiviteten. And now I has proof! Mehee!
Videoen har allerede fått 6000 views! Kan du tenke deg?

I begynnelsen var det litt vanskelig ettersom dette er en rimelig finne med hale av plastikk og neopren - så jeg kunne minne om en krampebefengt laks smikkfull av rogn.
Jeh, det er en teknikk som kommer tilbake til deg fort. Og fy flate så morro det er! Halen er under utbedring atm.
Men, enjoy zhe video hvor jeg mermaider, og atpåtil hadde det veeeldig gøy i samme slengen =)Hva synes du?? :)

Klem 

Skrevet 12.11.2013. Ligger i kategorien Mermaiding. 12 kommentarer
hits