4

Hei alle sammen!


Nett nå sitter jeg med en toner i håret mitt. Det skal bli brunt igjen for i dag - da jeg har nye prosjekter på gang.

Jeg sto opp for ikke så lenge siden for å løpe på butikken. Jeg fikk utsatt arbeidsdagen min litt i dag fordi jeg må klargjøre meg til location.
Jeg kan nok ikke si så mye om det nett nå - men dere skal få se litt i løpet av dagen. Pwomise!

Om dere lurer på hvilken farge jeg hadde før denne, så kan dere se dette på bildet under:


Lilla! Knallekkert ikke sant?

Men dere - nå må jeg ta å skylle ut fargen og gjøre meg klar til jobb. Vi blogges på! 

#blogg #norskebloggere #nerdie #iamnicole #myreze #hverdag #jente #hårfarge #kosmetikk #skjønnhet


 


 

Skrevet 22.09.2014. Ligger i kategorien Hverdag. 4 kommentarer
2

... selv om det er vanskelig å legge i fra seg arbeidet av og til. :-)

På fredag så skulle jeg jobbe fra kveld til tidlig neste morgen, vi skulle spille inn en video på Lysekloster.
Jeg var så heldig å få være med to gode kolleger Crhistoffer og Martin. Jeg var så gira og gleda meg kjempemye! :)

Men dette innlegget var ikke ment for å snakke om jobben min, vel? Nei. Jeg skal snakke om hvordan man nyter fridagen sin. Men for hvert ord jeg skriver her så innser jeg det at jeg kanskje ikke er rette personen til å skrive om det når jeg MÅ ta laptopen o.l med meg på stranden for å se over arbeid og så vel som teste nytt utstyr. Shame on me!

Ellers... Vet dere hva, egentlig ikke. Det er slik jeg nyter fridagen min - fordi jeg liker det jeg driver med.
Jeg fikk en fin brunfarge og gjort en del jobb samtidig så dagen var en win for meg - selv om jeg kanskje ikke er verdens beste selskap når jeg er så fokusert ;)
Men de rundt meg har lært seg å leve med det :D

Dagen må nytes ute når det først er sol <3



Må ta å kjøpe meg ny bikinier snart. Jeg ser ut som en stripper fra las vegas i de jeg har nå... Men det å finne steder hvor de har varierte størrelser uten et fast feste rundt midjen er vanskelig - og å finne en som jeg liker også. Tenker å ta meg en riverunde på ebay i dag og se hva jeg finner :)
Ellers noen som har noe tips?

Da skal jeg klippe litt mer video, og prøve å komme meg litt mer ut i solen :*
Hva har du gjort i dag?

#fridag #sommer #bikini #sol #strand #norskebloggere #nerdie
 

Skrevet 01.06.2014. Ligger i kategorien Hverdag. 2 kommentarer
2

Hei hei.
Nå ligger jeg å slapper av på kontoret. I dag så sitter jeg å tegner en del.
Har jeg fortalt dere at jeg har begynt å tegne egentlig? Hmm, nei jeg tror ikke det. Men da skal jeg gi dere en liten innføring. Men først skal jeg vise dere hva jeg driver med nå:

Dette er en karakter som jeg jobber på til et prosjekt. Jeg kan dessverre ikke si så mye om prosjektet i seg selv men dere skal få vite mer etter hvert :)

Dette merkelige ansiktet dere ser her er noe jeg begynte å tegne da sjefen min ved tidligere praksisplass forklarte meg at om jeg ville bli designer, så var det en fordel at jeg kunne tegne. Og da prøvde jeg meg da - dette er det jeg skapte. En abstrakt skikkelse som kunne vert logoen til et shabby utested man ser i tegnefilmer hvor bøllene henger og chiller.

Lite visste jeg at dette eksperimentet mitt ville føre meg på en ny vei innen design. Noe jeg aldri hadde forventet.

Jeg fikk beskjed om at alle på arbeidsplassen fikk prøve seg på å lage en logo til et produkt, og jeg rådførte meg med en god venn av meg som er en knallgod designer! Jeg viste han noen av skissene mine og han hjalp meg videre med det enkleste utgangspunktet jeg hadde. Sammen så skapte vi denne du ser over. Dessverre kan jeg ikke vise mer enn det som er på bildet.

Da jeg satt oppe på kontoret til min venn på fritiden og prøvde meg videre på tegning, så oppdaget sjefen der hva jeg gjorde og ble overrasket over at jeg nettopp hadde begynt å tegne - slik gikk det seg til at jeg fikk praksisplass i firmaet jeg er nå , nemlig MYREZE! Portrettet dere ser over er det første ansiktet jeg har tegnet.

Mer om det senere: nå skal dere få se litt mer av det første jeg har tegnet.

Jeg har til og med malt en del. Og jeg har fått forespørsler om å lage vaggdekorasjoner til folk. Det er veldig artig :)

Jeg kommer til å vise dere flere tegninger etter hvert :)

Er du glad i å tegne?

#tegne #tegning #norskebloggere #nerdie

Skrevet 26.05.2014. Ligger i kategorien Hverdag. 2 kommentarer
3

Da mine kjære lesere og medbloggere - har vinteren kommet til Bergen.
Det er ikke skikkelig vinter før det er snø og slaps og drit her vanligvis. Jeg tror han der oppe i likhet med resten av norge ser på oss bergensere som et irritasjonsmoment uten like bare vi åpner kjeften, og liker i den anleding å se oss skli rundt som bambi på isen. Jeg kan høre for meg den brutale latteren. Men nå skal jeg slutte å kødde og heller slenge ved noen bilder når jeg gikk tur med bikkja.

Bonty koser sen i snøen. Var faktisk en liten utfordring å få han til å sitte i ro til dette bildet =P Han ville bare jage rundt.

The el snasos turkise støvlettene mine, og min enda mer übersnas'ne lue ^^, (ignorer skorotet i bakgrunnen).


Jeg bare elsker denne luen <3


tihi ^^, Jeg håper uansett at vi får en fin slapsefri vinter i år, og med det: snø på julaften <3

Og, noe dere helt sikkert forventet.. En snøsang ;P

Har det begynt å snø hos deg?

Skrevet 19.11.2013. Ligger i kategorien Hverdag. 3 kommentarer
6

Hei alla i hop!

Da fikk jeg en kjekk nyhet i dag! Jeg ble ukens blogg hos Ida (klikk her for å se bloggen hennes) - jippi!
Tenk at den snåle bloggen min skal få pryde sidebaren hennes i en hel uke.



Det er nesten sann at morgenkoppen min med te er mer for å feire enn å våkne opp - for let's face it, dette er jo stormat.
Men siden vi er innpå dette med "morgen", nå skal dere høre: Det som våkna meg opp i dag var en eller annen skrulle som fløy et militærhelikopter rett over taket her. Jo, jeg ble vekka, og jeg har forsovet meg til jobb - så jeg skal egentlig takke faen til den fjondotten. Men samtidig så er jo det såppass sent nå at jeg rekker jo det ikke - så eg kan like så godt sitte her å furte litt over min egen elendige selvkontroll som er på linje med samtlige lononey toon karakterer.

De siste nettene har vert harde. Jeg har slitt med å sove selv om jeg har stått opp tidlig om dagene. Jeg har bare slike perioder, og når jeg først har dem så er det ekstremt. Veldig ukult!
Men jeg er så heldig at når jeg først sover - så skal det egentlig en del til for å vekke meg *snork* haha
Kan ikke si det samme for bikkja derimot :P 

Ekke vi bare dødssøøøøøt?

Jeg kunne løyet nå og brare "omg typen tok det søteste bildet av oss, han er så herlig lizm" Men nå har ikke jeg noen type, og jeg kan si dere det at det er iallefall ikke morra mi som står over trynet mitt der og knipser et bilde med photobooth - det er nok yours truly.
Yes, kategori 2 self-staged nusselig bilde. Sann som vi bloggere gjør.

Dagens planer: 50 Shades of Grey undertøyet er kommet i butikkene.. Jeg har vert nede tidligere og har slitt veldig med å finne en størrelse som passer meg.. Som regel er de for stor i omkrets og grei i skålene, eller for små skåler og passer bra i livmidjen. Det er ikke bare bare å ha de kroppsproposjonene jeg har -.-'
Pain in the freaking ass å måtte sy til ting selv, eller må lå være å kjøpe meg snasn't undertøy av den grunn. Men jeg skal slutte å syte :P



Klikk her for å se 50 Shades of Grey serien til Kappahl. (åpnes i nytt vindu).

 

Hva skal du i dag? ^^, Har du også sikla på 50 Shades of Grey serien?

Skrevet 18.11.2013. Ligger i kategorien Hverdag. 6 kommentarer
0

Dette er det som har sotte i hodet mitt nå i flere måneder, kanskje år. Helt siden første dag jeg begynte å øvelseskjøre.
Jeg har bare vert helt sinnsykt paranoid, fått store svettebyer når jeg har sotte meg bak rattet og eier ikke styr på pedalene. Bilen hopper frem og rykker bortover slik at du blir filleristet og du føler at lunsjen fra i forrige uke er er på vandring.

Det gjør det ikke bedre at du har en ganske stor respekt for mtotoriserte kjøretøy når du ser hvor mye skade en kan utgjøre når den ikke er under kontroll.
Store katastrofebilder i hodet med kjedekollisjoner så langt som øyet kan se som kan minne om et gigantisk tusenbein med brokk. Eller mareritt om at du failer som faen på bakkestarten og bilen begynner å rulle bakover og du kommer til å treffe noe/noen men vet ikke hva. Til og med tanker om at en elg slår ufrivllig salto fordi du er litt for uoppmerksom på en skogsvei.

foto: pludrehanne.blogspot.com

Jeg har sett for meg overskriftene etter jeg øvelseskjører: "Motorsyklist endte opp i et tre etter øvelseskjøring" eller til og med "Plutselig kom bilen kjørende inn igjennom veggen til 83 år gamle Una"
Nei fy flate - jeg tror vi skal prøve å unngå noe slikt gitt! Men det er ingen tvil om at jeg har vert nervøs for å sitte meg bak rattet.

Nå skal jeg bare si det at jeg har til dags dato enda ikke hatt noen uhell what so ever - så nå tenker jo jeg bare: Hva var det jeg bekymret meg sann over?
Jo, det skal jeg si dere... Når man blir stresset i situasjoner hvor man ikke har kontroll, men driver å øver seg på å få det - så må man ha stabile og rolige omgivelser - har du ikke det. Hva skjer da? Du mister den HELT! 
Her er hvorfor:

Yes! Den fryktede kjørelæreren, eller rettere sagt Hystericus Femina oversatt til Hysterisk kvinnemenneske (hystericus er liksomlatinen min).

Men, jeg kan forsåvidt skjønne henne godt - hun har like stor respekt for disse kjøretøyene som jeg har - og for en som egentlig er en ganske rolig og behagelig dame å være rundt - så måtte jo den første tiden med øvelseskjøring komme.. Driving was never the same again.
Men jeg tenker jo også at, stakkars dame så skremmende det må ha vert når jeg kjørte i 20 kilometer i timen og var litt for nært kanten på fartsdumpen. Eller de andre gangene jeg gjorde det i en type 40 km/t på en avsideliggendes vei hvor det passerte biler en hang i timen på de tidspunktene. Uavhengig hvor fort det går så er jo det kjipt om en bil på så mange kilo ender i grøfta. Det er ikke bare til å gå ut og plukke den opp og skader på en slik dings er jo svindyrt.

Nå som min lille angst for å kjøre er over, så gjelder det bare å ha fornuften på plass, og tenke sikkerhet. Så skal jeg nok ha fått lappen innen denne tiden på neste år om jeg engasjerer meg nok til det.

My defensiveness in life really helps me as a driver.

 

Har du stressa med øvelseskjøring?

Skrevet 13.11.2013. Ligger i kategorien Hverdag. 0 kommentarer
1


Hei alle sammen!

I det siste så har det vert en del møter på gang, og jeg er nå i ferd med å få signert en avtale.

I mellomtiden så tok jeg meg en pause fra alt styret, og tilbrakte noen timer på nordnesparken i dag med venner :)

På hovedbildet så står det et viktig budskap, og det er å ta deg tid ti å le, og leke hver dag - dette er viktig for et positivt sinn i hverdagen.


Anyways. Her er et bildedryss fra nordnesparken hvor jeg, min gode venn Jillis, og venninna vår Karro slappet av og skravla.

IMG_3262.JPG
IMG_3264.JPGb2ap3_thumbnail_IMG_3273.JPGb2ap3_thumbnail_IMG_3246.jpgIMG_3244.JPGb2ap3_thumbnail_IMG_3225.JPGb2ap3_thumbnail_IMG_3194.jpgb2ap3_thumbnail_IMG_3214.jpgb2ap3_thumbnail_IMG_3279.jpgb2ap3_thumbnail_IMG_3228.PNGb2ap3_thumbnail_IMG_3208.JPG

 Hva har du gjort i dag? :)

Skrevet 21.07.2013. Ligger i kategorien Hverdag. 1 kommentar
2

Hei alle sammen! 

Åh, nå skal det bli godt med helg altså! Jeg kjenner det at jeg er ganske sliten om dagene, så det er godt å dra ut med venner å kose seg og bare ta helt av på dansegulvet..
Got a michael jackson thing going on there apperantly ;) haha

Nå har jeg laget mat til familien og gjester - min gode venn Jillis kommer også oven en tur for å spise, før han kanskje blir med ut i dag.
Det skal bli artig :)





 Hva skal du i dag?




Skrevet 19.07.2013. Ligger i kategorien Hverdag. 2 kommentarer
3

På bildet har jeg lagt en indisk ansiktsmaske - rett fra kjøkkenet. Denne pleier de å gi indiske bruder før bryllupet sitt for å gå en ekstra glød i ansiktet - er ikke det artig?Jeg prøver å være flink til å legge ansiktsmasker - men hvor ofte jeg faktisk husker på det, er jo en annen sak.
Jeg skal bli flinkere nå, for det er jo viktig at jeg er på topp til finalen.


Jeg kan gi dere oppskriften om dette er noe dere ville ha prøvd også :)

b2ap3_thumbnail_15CCAFF7-FE75-4AE4-B951-E92E580E143D-10604-00000945330B48D2_zps9fe47ca6.jpg

Det ser litt ekkelt ut - men denne skal være veldig god for å forhindre utbrudd, pleie merker som pignenter og arr, samt kan den ha god effekt på rynker.

Dere må unnskylde mine el busho øyenbryn.. Jeg holder på å la de få litt fritt spillerom nå slik at jeg kan ta de med tråd =)

Skrevet 19.07.2013. Ligger i kategorien Hverdag. 3 kommentarer
1

Halla folkens!

Jeg vil bare oppdatere dere litt på hva jeg gjør om dagene.
Nå er jo forberedelsene som sagt i gang, og jeg er i dialog med mine samarbeidspartnere om videre samarbeid nå i Miss Universe Norway..

Jeg har også funnet ut at jeg skal fornye fiskebollene mine litegranne :)
Jeg bygger veldig lett muskler, og jeg føler meg ganske vel når jeg har dem.. Jeg er veldig lite glad i å trene kondisjon.. Blæh!
Men muskler? Hell yeah!

Jeg vurderer jo fortsatt å dra på kickboxing, men jeg må nesten se hva jeg får mest ut av ^^,

Kropen skal tones bittelitt, men ikke mye ettersom jeg føler ikke at jeg trenger det - men jeg må få bukt med latskapsenergien min som jeg kaller det..
Vet du hva det er? Det er min form for ADHD klikk.. Jeg er lat, men sitter og er helt hyper samtidig - hodet går i 200 og jeg surrer veldig, så jeg trenger en måte å få ut energien min på.

Let's lift some weights :) 

#missuniverse #missnorway #trening #fitness #kickboxing #muskler

Skrevet 16.07.2013. Ligger i kategorien Hverdag. 1 kommentar
4

Hei alle sammen!

Da vil jeg fortelle dere litt om dagen min.
Det begynte med litt møtebooking og research - og jeg nøt en kopp med te mens jeg prøvde å jumpstarte meg selv for dagen.

Jeg gikk en avslappende tur med hunden vår ned til ei venninne, og før jeg visste ordet av det bar det ut i stallen.

En av hestene har fått et føll... Det var litt vanskelig å ta bilde ettersom den lå å slappa av i høyet :) hehe

Her er flere bilder av meg og bobty i stallen - mest bonty da haha Se så han koser seg :)

Her ruller (tuller) han seg :-P

Senere ble det solings og litt mat hos venninna mi :)

Mmm! Disse sjokoladeplatene er genial :) Har du smakt de?

Så har jeg besvart en del henvendelser, alt ifra sponsorer, potensielle sponsorer og "fanmails" noe jeg synes er veldig hyggelig :)

Nå: grillribbe og et par episoder av dexter før det er natta. Har en del på tapetet i morgen ^^,

Hva har du gjort i dag? :)

Skrevet 10.07.2013. Ligger i kategorien Hverdag. 4 kommentarer
3

God morgen folkens!

Da er det atter en ny dag - og det verste er over: Mandagen! Oh my god! haha

Jeg sitter å ser igjennom bilder i fra turen min til Oslo med gode venner på fredag, og fant ut at vi tok noen artige bilder med Mac'en min ;)
Jeg sitter også med en god kopp te og bare koser meg mens jeg ser på Dexter.

Lite høytidlige  slik vi liker det ;)

 

Hva skal du i dag? :)
 

Skrevet 09.07.2013. Ligger i kategorien Hverdag. 3 kommentarer
0

Ting som er hot & not - or turn off's and turn on's I suppose.

Hot

Småsjenert
Blid
Lattermild
Humoristisk
Gavmild
Empatisk (enkelte burde lære seg forskjellen mellom dette og sympatisk)
Selvironi
Vetig

Not

Selmotsigelse
Unnskyldninger
Umodenhet
Duster
Dophoder
Syting
Hårsår
Uansvarlig
Egoistisk


Enkelt og greit.. Kan godt være jeg har glemt noe, men dette var det jeg kom på i farta ^^,

Skrevet 08.07.2013. Ligger i kategorien Hverdag. 0 kommentarer
0

Nuh, i dette øyeblikk - så er det de sylskarpe, og ikke fullt såå skarpe klørne som er de nye HOTTE neglene å ha.
Jeg har sett flere som har de, noen korte, noen lange, noen lengst, noen sylskarpe, noen mer butte - Og dette er en utrolig kul look spør du meg.

En look du enkelt kan personalisere, og med din favorittfarge.

Vet du ikke hva stilletto nails er? Take a look:

 

Dere kan gjerne lure på hva dette er, hvorfor dere ikke har hørt om det før..  Da må du oppdatere deg mer!
Alle kjendisene har det. ..
...og når de fleste rundt deg også får det - da er det på tide å henge seg på tenker jeg.

Nå er ikke jeg en moteslave, men ser jeg noe kult, og det atpåtil er "in", ja hells to the yeah!

Her er mine påbegynte Stilettos - Is nice, yes? :)

Har du, eller skal du ha stillettos? :)







foto: google

 

Skrevet 08.07.2013. Ligger i kategorien Hverdag. 0 kommentarer
0

Her har jeg fått en idè med en panorama effekt. Bildet er ikke redigert, og det er tatt rett i fra kamera...

Forstår du hvordan jeg gjorde dette? :)




Skrevet 08.07.2013. Ligger i kategorien Hverdag. 0 kommentarer
11

God morgen bloggen! høhø

Åssen har dere det? Det har vel vert mye farting og fylla på de fleste tenker jeg. At dere gidder <3

Neida, i am tulling.

Her i gården er det god morgen - jeg la meg kjempetidlig i går, igjen. Tror jeg la meg i 7 tiden om kvelden, og jeg har sovet til rundt halv 6 tror jeg. Utrolig deilig! :) 

Dagens planer - nada og null shit ass. Gjerne hjelpe mamma og de litt i hagen... For nå er jeg jo ferdig i praksis, og jeg har lissom ikke et kontor å gå til på en stund. Kjedelig :( Men jeg er snart tilbake (i hope), og da skal vi få fart på sakene :)

 

Hva ska du i dag?

Skrevet 08.07.2013. Ligger i kategorien Hverdag. 11 kommentarer
1

Hei alle kjære lesere - dere må beklage at det har vert litt stille fra min side den siste tiden..

Nå bruker jeg som regel å holde meg til bloggen min på missuniversenorway.no hvor dere kan følge med på meg :)
Link til profilen her!


Men uansett - straight to the point! Jeg kommer til å ha en spørsmålsrunde her på bloggen samt på MUN (Miss Universe Norway) bloggen min som jeg kommer til å besvare via en videoblogg..

Dere kan skrive spm. til meg her i kommentarfeltet, eller vi mail til iamnicole@live.no ELLER til min innboks på facebook (Link her) :)

Dette kan være spørsmål om hvordan det er å være involvert i Miss Universe Norway, hvordan det foregår, skrittene jeg må ta for å kvalifisere meg som både deltager og finalist osv - eller kanskje du ønsker å vite mer om meg personlig - altså jenta bak dette.

Jeg besvarer alt med beste måte :)

Takk på forhånd <3


Foto: Natalia Pipkina


 

 

Skrevet 15.05.2013. Ligger i kategorien Hverdag. 1 kommentar
0

I love my big messy hair days <3



Ikke glem konkurransen som jeg har gående! Den finner du herherherherherher!
Her, her og her.. haha I am just tulling myself - du finner den over alt :D


 

Skrevet 18.04.2013. Ligger i kategorien Hverdag. 0 kommentarer
0

Hei dere!
Nå har jeg vert litt slaurete med bloggingen her - det er egentlig fordi at jeg har så mye å tenke på for tiden.
Ting skal være på stell på den og den tiden, og det er ikke måte på .


Foto: Marius Pettersen

Av og til så er det bare deilig å lene seg tilbake, føle at man har gjort en god jobb og bare nyte fruktene arbeidet bærer.
Noe som minner meg på at i helgen så er det kurs! :))

Ja, det stemmer - i helga er det Show-walk og fotoposerings kurs :D 

  • Motivasjon for å mestre et stort publikum (45 minutter)
  • Gå-teknikk på scenen med 6 turner (2 x 45 minutter)
  • Koreografi (3 x 45 minutter)

Høres ikke det moro ut?
Her er jeg på vei til å bli en vaskeekte skjønnhetsutøver altså! =) 

 

Hva skal du i dag?

 

Skrevet 18.04.2013. Ligger i kategorien Hverdag. 0 kommentarer
0

 

Hei dere!

Beklager lite blogging her - men i det siste har jeg hatt mye å gjøre.

Her hin dagen bar det stort sett rett fra kontoret, og jeg har hatt en del avtaler både her og der.
Det er veldig nytt for meg å forberede meg som skjønnhetsutøver, men det er også det som gjør det spennende.

Men det er ikke bare ute i felten det skjer, det er også mye arbeid bak skjermen.

Nå har jeg truffet så mange hyggelige mennesker, og jeg ser frem til en pangstart på MUN nå som det blir mye nytt.

Masse forberedelser, planlegging og møter. Jeg liker dette egentlig meget godt :)

Jeg er stolt av meg selv, å bare ta det på strak arm som det kan være skummelt, men det er noe man fort kommer over når man ser så mange blide ansikter :)




Men så, hvordan har dere det? Har dere hatt noen fine dager i sola? :)

Skrevet 09.04.2013. Ligger i kategorien Hverdag. 0 kommentarer
1

Det skal jammen meg santen ikke være lett å holde på som Skjønnhetsutøver.

Her ser du 10 top Fails modeller har klart å gjøre.

Enjoy! :)

Skrevet 05.04.2013. Ligger i kategorien Hverdag. 1 kommentar
4

God formiddag da dere :D 
Nå er det på tide for meg å ta meg en tur på Vestkanten hvor jeg skal treffe en liten gjeng fra kontoret. Vi sku finne på noe kjekt i lag i dag :)

Her er foreløbig  et foto av stilen min i dag - igjen 50's :)



 

Hva skal du i dag? :)

Skrevet 05.04.2013. Ligger i kategorien Hverdag. 4 kommentarer
1

Det virker som døgrytmen endelig er på plass igjen. For håpe det hjelper på stressnivået.

Men du? Er du plaget med kviser i stressperioder? Det er jeg!

Tips: ta en bomullsdott eller q-tips og påfør potetmel på inflamerte områder, eller områder som har antydning til utbrudd! Gjerne om kvelden før du legger deg.
Dette tørker ut huden slik at det også tørker opp talget - kvisene forsvinner! :)

Fungerer kjempebra! :)

Nå er jeg supertrøtt *gjesp*
Skal hoppe til køys nå og se en episode av Mot i Brøstet ^^,

Natta <3

Skrevet 04.04.2013. Ligger i kategorien Hverdag. 1 kommentar
2

Hei dere!
Nå skal jeg straks ut en tur. Skal på fjellet ^^, Og daaa kommer nok dagens antrekk på foto der ifra. Så bare å henge med :)

Hva skal du i dag da? :))

Skrevet 04.04.2013. Ligger i kategorien Hverdag. 2 kommentarer
3

Hei dere.

Da er jeg omsider ankommet kontoret og tar meg en velfortjent kopp med te.

Jeg fikk ikke sove spesielt mye i natt. Men håper jeg får tatt det igjen,

Nå skal jeg få gjort litt arbeid :)

Skrevet 03.04.2013. Ligger i kategorien Hverdag. 3 kommentarer
2

Her er bloggene jeg valgte ut fra linkerunden jeg hadde i går :)
Trykk på bildene for å komme til bloggen.




Skrevet 03.04.2013. Ligger i kategorien Hverdag. 2 kommentarer
7

Etter jeg snubla over en artikkel som hadde tittelen: "Spis deg penere" så tenkte jeg over min søster sin sunde livsstil.
Kanskje man er hva man spiser?

Etter mye syting og om og men ang huden min så har jeg funnet ut at jeg nå skal investere i en spa-serie samt bli flinkere til å spise sundt. Fullkorn og slikt vet dere!

Nå med mitt nye treningssted så skal jeg få en enda mer veldreid hverdag! :)

Masse frukt og fullkorns knekkis til kvelds :)

Har du et sundt kosthold?

 

Unnskyld skrivinga.. Mobilblogging.

Skrevet 02.04.2013. Ligger i kategorien Hverdag. 7 kommentarer
3

Hei alle sammen :-D

Da har jeg nett kommet hjem i fra byen. Har vert på trening samt sulla litt rundt på Bystasjonen for å se om de hadde boots Apotek der. Noe de ikke hadde.

Grunnen til at jeg ser etter Boots er fordi de har merket S&G som jeg vil prøve :) Men det skal jeg fortelle dere mer om i morgen.

Hva har du gjort i dag?? :)

Skrevet 02.04.2013. Ligger i kategorien Hverdag. 3 kommentarer
8

Hei kjære lesere.

Da er det på tide å komme meg inn i spa-rutinen min igjen.
Denne har hjulpet meg veldig med huden før ettersom jeg har hatt en del ujevnheter. Og nå har jeg fått en del pigmenter i solen. Det er ikke noe artig.

Så nå skal jeg på en tre ukers kur samt jeg skal ha jevnlig peeling. Og da kan jeg faktisk anbefale Youthful Essence fra tvshop - tro det eller ei. Men de produktene der er fantastisk :))

Her har du rensekremen deres som også varmes opp når den smøres på huden.

Og så har du selve peelingen. Den er så fantastisk

Og til slutt - serum som forbedrer og jevner ut huden :)

Bruker du disse?

 

 

De beste ønsker
Kjersti Nicole

Skrevet 02.04.2013. Ligger i kategorien Hverdag. 8 kommentarer
8

Hei dere.

Jeg klarte å forsove meg i dag jeg...
Det er kjempe kjedelig å sove bort hele dagen og sitte å rangle på natta.

Jeg er vel det man kaller et kraftig B-menneske :) haha

Er du A eller B! :)

De beste ønsker
Kjersti Nicole

Skrevet 02.04.2013. Ligger i kategorien Hverdag. 8 kommentarer
3

Skrevet 02.04.2013. Ligger i kategorien Hverdag. 3 kommentarer
4

Kvelden er ankommet og jeg slapper av med noe snacks mens jeg ser på Mot i Brøstet :)

Har vert en forsåvidt rolig dag på arbeidsbenken og i morgen er det tilbake på kurs.

Hva har du gjort i dag?

De beste ønsker
Kjersti Nicole

Skrevet 01.04.2013. Ligger i kategorien Hverdag. 4 kommentarer
25

Hei dere!

Sitter å tar en pause fra alt arbeidet - og vil gjerne lese noen blogger.
Jeg trekker de 5 jeg liker best som kommer til å bli linket på bloggen i løpet av morgendagen.

Sleng med bloggadressen din i kommentarfeltet ! For jeg vil se hva for noe spennende du har å by på! :)





 

Skrevet 01.04.2013. Ligger i kategorien Hverdag. 25 kommentarer
2

Hei dere!

Da har jeg allerede bytta til et nytt design - rett og slett fordi jeg vil ha noe sprekt som representerer bloggen bra.

For deg som lurer, her er mitt forrige design.


 Er allerede i full sving med ny header ;)

Skrevet 01.04.2013. Ligger i kategorien Hverdag. 2 kommentarer
8

La meg introdusere vår kjære Bonty.

Han er en liten mix av Chihuahua og Tibetansk Spaniel. Han er brelete, klok og rampete som den reineste rakkerunge





Har du hund? :)



De beste ønsker
Kjersti Nicole 

Skrevet 01.04.2013. Ligger i kategorien Hverdag. 8 kommentarer
9

Har det snødd hos dere også?

Jeg tok med hunden vår Bonty ut for å leke litt i snøen i dag - han koste seg masse :)

foto: fantom-xp

Det er litt kjedelig at det snør da ettersom jeg var så blid for at det var så varmt i været, og jeg håpte egentlig at det skulle bli varmere.
Men det gleder jo meg veldig å se hvordan Bonty koser seg :)

Om du har hund - Liker du å ta den med på tur i snøen? 

Skrevet 31.03.2013. Ligger i kategorien Hverdag. 9 kommentarer
3

Hei dere! 

Konkurransen min er avsluttet og vinneren er trukket!

Vinneren er Melanie Nyborg! Gratulerer :)




 

Skrevet 31.03.2013. Ligger i kategorien Hverdag. 3 kommentarer
0



Skrevet 31.03.2013. Ligger i kategorien Hverdag. 0 kommentarer
0

Ganske glad i denne egentlig. Men jeg vet ikke helt om jeg har troen på vibrasjonstreningen den gir.

Har du prøvd denne?


De beste ønsker
Kjersti Nicole

Skrevet 31.03.2013. Ligger i kategorien Hverdag. 0 kommentarer
16

Er du også kjent med disse strømpebuksene som revner for ingen ting?
Du kommer borti noe og vips har den rakna. Når den først rakner litt så blir det bare større og større.

Så for å unngå det - her er et tips til dere!

Når du kjøper disse billige 'strømpikkene' (som vi kaller det her i Bergen) så er de ganske sprøe ikke sant - så du tar å finner frem en bøtte med litt vann og skyllemiddel i, og slenger strømpebuksa oppi der. Legg til ekstra skyllemiddel om nødvendig.

La det stå i et par timer. Og vips. Myk og velduftende strømpikk.

High blog five for den elller? (=´??)?(´??=)

Skrevet 30.03.2013. Ligger i kategorien Hverdag. 16 kommentarer
12

Nå er det som sagt snart klar for catwalk kurs i MUN - og i den anledning skulle jeg kanskje hatt noen nye sko?

Mulig det! I den anledning har jeg sett meg ut et og to par som jeg gjerne vil ha.


Scarlett finner du HER


Rasheed finner du HER

 

Hva synes dere?

 

De beste ønsker
Kjersti Nicole



 

Skrevet 29.03.2013. Ligger i kategorien Hverdag. 12 kommentarer
8

Hei dere! 

Jeg tenkte at jeg skulle vise noe jeg kjøpte inn her hin dagen.
Neglestickers, art stickers - nei jeg vet ikke helt hva de kalles. Men det er en fordel å begynne med å lese på pakken, ikke sant? :) 
Nailwraps!

De skal visst klistres på din egen negl, dyttes litt på og så sitter de.
De er jo flotte da, ikke sant? =) 



Har du prøvd slike?

Skrevet 29.03.2013. Ligger i kategorien Hverdag. 8 kommentarer
2



Skrevet 28.03.2013. Ligger i kategorien Hverdag. 2 kommentarer
0

Men jeg må nok ta litt mer sol først ;)

Fant ut at vi må ha litt glød i kinnene nå som tiden er inne for solbrun hud og litt lettere klær :)

De av dere som har vert på fjellet har nok fått en god farge i ansiktet allerede.. Men hva med resten av kroppen?
Vel, jeg har iallefall det lille ekstra til ansiktet :) 







De beste ønsker
Kjersti Nicole


Ps! Har du shimmer? :)

Skrevet 28.03.2013. Ligger i kategorien Hverdag. 0 kommentarer
20



Jeg og en venn går inn på en liten kafe og bestiller i kassen. Mens vi går mot bordet vårt så kommer det to personer inn, og går til kassen:
'Fem kaffe takk. To av dem er til oss og tre er suspendert'
De betaler for ordren sin, tar to og drar. Jeg spør vennen min:
'Hva er dette med "suspendert" kaffe?'
'Vent så skal du få se'
Flere mennesker entrer kafeen. To jenter spør etter en kaffe hver, betaler og drar. Neste bestilling var for syv kaffeer og det var av tre advokater - tre for dem og fire er "suspendert". Mens jeg fortsatt undres hva som er greia med disse "suspenderte" kaffeene så nyter jeg finværet og ser mot torget. Plutselig kommer det en mann med shabby klær som ser ut som en tigger inn døren og spør vennlig 'Har du noe suspendert kaffe?'
Det er enkelt - folk betaler i forkant for en kaffe ment for de som ikke har råd til varm drikke. Tradisjonen om denne suspenderte kaffeen startet i Naples, men det har spredd seg over hele verden og på noen steder kan du bestille ikke bare suspendert kaffe, men også en sandwich eller et helt måltid :) 

 

Er ikke dette fantastisk?
Innlegget ble startet og så kringkastet på nett - det var flere som fikk tårer i øyekroken - inkludert meg. 



De beste ønsker
Kjersti Nicole 

Skrevet 28.03.2013. Ligger i kategorien Hverdag. 20 kommentarer
4

God kveld dere. Da har jeg omsider kommet hjem etter et par møter og nå venter et nytt et. Her går det som det suser :)

Et lite bilde fra i dag - solstrålene er ikke en effekt som er lagt på bildet, det ble slik i påskesolen. Tøft hva? :)

Hva har dere gjort i dag da?


De beste ønsker
Kjersti Nicole
 

Skrevet 28.03.2013. Ligger i kategorien Hverdag. 4 kommentarer
63

Hei dere!

Jeg har fått en del lesere siden jeg oppretta bloggen for et par dager siden.
Jippi! :)

Og i den anledning vil jeg gi ut en bitteliten ting til en av dere.

 

Alt du trenger å gjøre, er å like innlegget, og å dele det på deres facebook - Dette kommer til å sjekkes.
For å få en ekstra sjanse, lag et innlegg og link til meg - skriv i kommentarfeltet om du har gjort dette.

Legg også igjen din email! 

Vinneren trekkes om tre dager ^^,

 

Håper alle har en fin påske!

De beste ønsker
Kjersti Nicole 

Skrevet 27.03.2013. Ligger i kategorien Hverdag. 63 kommentarer
0

Nå er påsken her, og du er sikkert på vei opp til fjellet med familien, eller kanskje en vennegjeng.
Du gleder deg nok til mye god mat og prat i lag med de du er glad i. Ser fram til turer i skibakken med mye lek og moro.

Men nå vil jeg også rette mine tanker til de som er alene i ferien.
Av og til kan livet være tøft - kanskje du nylig har mistet noen du er veldig glad i, eller kanskje det er andre ting du sliter med?
Hvem vet - og da kan det være litt tungt å lese om alle de muntre oppdateringene som kringkastes på nettet.

Men når du sitter å føler deg alene, så er det veldig viktig å huske på at det er altid noen som er glad i deg - nettop fordi at du er deg. 
Så ikke sitt inne i mørket med de kjedelige tankene. Våg deg ut, se, opplev, lær og lev - men av og til kan det også være vanskelig å finne den motivasjonen.
Det er altid det første skrittet som er det hardeste. 

Vet du om en som sitter alene i ferien? Ta en telefon eller send dem en hyggelig melding - det koster så lite, men varmer så utrolig mye.
Hjelp dem det første skrittet. - Husk, sammen står vi sterkere :-) 

Påsken er en tid for samhold. Den tidlige våren da alle farger begynner å komme frem.
Du er omringet av fiffige dufter, og det mest tydelige tegnet på vår er jo at fuglene har kommet tilbake, og noen er opptatt med å bygge huset sitt.
Knoppene har begynt å titte frem, og man undres bare på hva vi har i vente fra moder natur dette året. 
Dette kan få frem et ekstra smil på de fleste. Humøret er på topp, og du føler for å bevege kroppen din i skog og mark.

Gåseungene har sprunget frem, og hver påske plukker jeg og min mor en hel bunt, og fester dem på gjerdet utenfor huset vårt.
De er så gode å ta på, så myke og gode. Nesten som små pusekatter.

Vi kjøper inn ekstra egg, kun for å dekorere dem som bittesmå runde kyllinger. Er ikke det artig dere? 

 

God påske <3




Skrevet 27.03.2013. Ligger i kategorien Hverdag. 0 kommentarer
19

Jeg slepte med meg dette stykket med kjole fra loftet. Jeg fikk plutselig et innfall om å leke prinsesse ;)
Den er da riktignok ikke min - dette er en kjole jeg hjalp min søster å plukke ut til konfirmasjonen sin.

Er den ikke flott dere?

 








Hva skal dere i dag da? Sikkert mange som skal på fjellet i påsken :)

De beste ønsker
Kjersti Nicole

 


Ps! God påske :))

Skrevet 27.03.2013. Ligger i kategorien Hverdag. 19 kommentarer
3

Hei dere!

Jeg følte bare for å dele en av videoene jeg mekka sammen i slutten av februar en gang og viser favorittproduktene for måneden.
Det kommer en ny en for mars nå om noen dager :)

 

Håper dere liker den.

Beste ønsker
Kjersti Nicole 

Skrevet 26.03.2013. Ligger i kategorien Hverdag. 3 kommentarer
hits