2

Det har vert en lang og utfordrende periode for alle skjønnhetsprinsessene i Miss Norway.
14 uslipte diamanter entret konkurransen, og kom igjennom som finalister i det som skulle vise seg å være norges mest prestisjefulle eventyr.
Nå er finalistene nede i 12, og etter mye hardt arbeid er de klar for å entre scenen for et spektakulert show førstkommende lørdag på Scandic Fornebu i oslo.

Du er også så heldig at du får se dem her!

Og du, sørg for å stemme på din favoritt nedenfor ;)

Foto: missuniversenorway.no

Stem på din favoritt!

Hvem tror du vinner?
Skrevet 23.09.2013. Ligger i kategorien MUN basic. 2 kommentarer
0

Det er snart høst, finalen nermer seg med stormskritt og det var for litt siden duket for bootcamp med alle finalistene i Miss Universe Norway.

Det har vert en vakker ferd man har fått se og oppleve mye nytt. Man har fått nye venner for livet, og møtt mange fantastiske mennesker og fått deltatt på en god andel prosjekter som virkelig gir deg noe.

Dette  er missebransjen i norge.

Jeg har vert så heldig å få vert med på en reise. En reise gjennom en verden av skjønnhet hvor jeg ville oppleve hvordan livet som en skjønnhetsutøver er. Det er ikke rart de er på toppen, det er ikke rart de har fått navnet sitt på samme linje med en idrettsutøver. Dette er virkelig eliten i skjønnhet.

922580_10151565733265865_630175767_o

Etter mye forberedelser i flere måneder hvor deltagerene har trent intensivt og hardt så har 13 engasjementrike jenter blitt kalt ut på et kurs på Herføl, Hvaler utenfor Fredrikstad. Dette for å ha en disclosed location med vakker natur hvor de ikke bare kunne øve, men også få gått igjennom en bilde og videoserie som skal vises på finalen på Scandic Fornebu den 28 september.

I år har det vert et helt nytt og virkelig avansert oppsett for å sile ut de svakere leddene i konkurransen, for å rett og slett sitte igjen med de med mest pågangsmot, viljestyrke, bein i nesa, initiativ og gode verdier. En skjønnhetsutøver skal kunne stå på egne ben og klare seg i en av de hardeste bransjene du kan tenke deg. Dette, kommer mer enn godt med også senere i livet.

1011968_414610431991617_21199068587_n

Deltagerene har gått igjennom en kvalifisering hvor de må selv kunne pitche inn og ordne med sponsorer, hjertesaker og videre samarbeid. Dette er en foretningsmessig utfordring som er en meget viktig erfaring å ha ikke bare for å være selvstendig innen bransjen, men også for å på mest effektiv mulig måte skape seg et kjent ansikt utad konkurransen.

FOTO: KNUT YRVIN
Skrevet 22.09.2013. Ligger i kategorien MUN basic. 0 kommentarer
6

Hei alle sammen!

Fy flate altså! Jeg klarte det - finalen i Miss Universe Norway! :)

Nå har Løytnanten og fenriken m.m jobbet på spreng for å få alt på stell. Og dyktige har de vert med det!

Jeg hadde som delmål å komme meg hit, og har vert ganske sikker på meg selv hele veien. Jeg har ikke tvilt på meg selv, og når jeg begynte å bli nervøs, så tok jeg meg sev i nakken og sa til meg selv hva jeg er god for, og hvordan jeg skal klare det, klarne hodet og fokusere på målet mitt. Aldri mist fokus, og ikke la noen ta det ifra deg heller. 

Uten hardt arbeid og en stå-på vilje som bare pokker så kan man bare glemme å få en slik plass. Vil man noe i verden så krever det en innsats - selv om mange ganger så detter også ting rett i fanget på deg. Men det er primært sett ikke slik det fungerer. 

Jeg vil få takke alle mine samarbeidspartnere som jeg har vert så heldig å få lov til å ha på laget, in familie og ikke minst mine gode venner - uten dere så hadde ikke jeg vert i finalen i dag. Deres støtte og gode ord har motivert og engasjert meg til det ytterste - og det er ingenting som er bedre enn når de rundt deg viser hvor mye de støtter deg.

Tusen takk <3

 

Stem på meg ved å sende kodeord: 
MISSU 3 og send til: 
1963 <3

Skrevet 09.07.2013. Ligger i kategorien MUN basic. 6 kommentarer
2

Hei alle sammen! Dette er et innlegg jeg har hentet fra bloggen min på missuniversenorway.no - ettersom jeg har startet opp her igjen så vil jeg oppdatere dere som ikke har fått fulgt meg der på hva som har skjedd i det siste - derfor så blir det litt copy/paste på et par innlegg :)

"Da sitter jeg i studio etter en lang natt med lite søvn, og en enda lenger dag med mye jobbing både foran og bak kamera for oss.

Presentasjonsvideoen min er ferdig filmet - og nå trengs det bare å klippe sammen, legge til musikk og stemme, så er den klar.

Jeg har vert kjempeheldig som har fått jobbet med et så fantastisk og sprudlende filmteam - og jeg setter stor pris på at de tar seg tid til å gjøre dette for meg :) U guys are awesome <3

Det ar vert en kjempeartig dag, med "ulv" på settet og hele pakken, naturskjønne locations som er håndplukket av yours truly, og teamet."

548B44DF-3506-45F1-AC89-FDB9E1F547BD-11195-00000ADD827CC4C5_zps95645d66.jpg

1B11913E-3A6B-420B-B08F-2F36EB47DED3-11195-00000ADDA910DFC1_zpsd2d6d638.jpg

4791DE74-E8D5-40AA-8BC6-D309CB54F96D-11195-00000ADD6653A217_zpsa66370ea.jpg

Skrevet 09.07.2013. Ligger i kategorien MUN basic. 2 kommentarer
4

Hei alle sammen! Da vil jeg bare få muligheten til å vist fram et av bildene jeg var hos Raymond og tok for litt siden.
Dette er absolutt en av mine favoritter, og jeg er storfornøyd med innsatsen til fotografen - Han er utrolig dyktig :)

Vi fikk til noe bra her meg og han. Vinklingen og det naturlige lyset synes jeg er meget bra - og edit har jeg gjort selv.. Da primarily å legge til litt mer skygger rundt meg, samt et fremhevende lys på øynene og leppene mine. Det kan ikke bli bedre :)

Hva synes dere? :)

Skrevet 09.07.2013. Ligger i kategorien MUN basic. 4 kommentarer
0

Hei alle sammen!

Da er det på tide å begynne å blogge litt her igjen - synes ikke dere?

I helga så var jeg i Oslo for et arragement igjennom Miss Universe Norway, hvor jeg var en av representantene - dog. hovedrepresentanten for Bergen.

Her er et bildedryss fra reisen! =)

Avgang til Oslo.

Den røde løperen utenfor Club Nox.

Dagen Derpå. Dette er mine to gode venner Jillis og Bendikt! :)
De kom hele veien for å støtte meg, og det er noe jeg setter utrolig stor pris på <3

Holy moder of... Jeg var bra trøtt i trynet dagen derpå.
Selv om jeg dro ifra festen litt over 12, og det var marsj rett hjem i seng.

Så var det rett ut i Oslo by for å leke turist! :)

Tigerstaden, here we go!

Inne på hotellet for en fresh up <3

Så var det på tide å dra hjem. Det har vert et par herlige dager i Oslo... Vil snart tilbake! :)

Rimelig trøtt etter alt det innholdsrike..

Hva synes du om Oslo?? :)

Skrevet 07.07.2013. Ligger i kategorien MUN basic. 0 kommentarer
0

header: Victorias Secret

Har du fått det ultimate tilbudet?

Har du blitt lovet at du skal bli en stor, og berømt modell ? komme på forsiden av magasiner og pryde samtlige butikkbannere?

b2ap3_thumbnail_Beautiful-Model-Lily-Donaldson-Wallpaper-HD.jpg

Er fotografen superivrig på at akkurat DU er den rette for dette, den som de har sett etter i så lang tid? Nedringer deg fordi det er en deadline? Kanskje han til og med ringer deg på upassende tidspunkter kun for å prate?
Modellbransjen er ikke en kjærlighetshistorie. Og dette er eksempler som burde få varsellampen til å blinke.

NB! Høres det for "godt" ut til å være sant - er det som regel det.

Her er noen få leveregler du må gå etter om du ønsker å drive på som modell.

b2ap3_thumbnail_baedf47e791_1-400x202.jpg

Tips for å unngå falske/useriøse fotografer:
1. Vær kritisk til det vedkommende sier. Det er veldig enkelt å forfalske referanser, visittkort, nettsider, arbeidsavtaler fra byråer. Dersom "fotografen" sier han representerer et byrå, ringer du byrået for å få dette bekreftet. En seriøs fotograf har ingenting i mot at du gjør det. Be om kontaktinfo til tidligere modeller/jobber vedkommende har hatt, en seriøs fotograf har heller ingenting i mot at du også bekrefter disse og spør dem om hvordan fotografen var.Bruk gjerne facebook for å finne kilder og se hvem som er tagget i bildene fotografen har lagt ut.

2. En seriøs fotograf vil aldri be om nakenbilde av deg over Facebook eller lignende. Det kan være vedkommende spør om du har et alminnelig portrettbilde, dog aldri noe såpass lettkledd. Spør vedkommende om nakenbilde avslutter du bare samtalen med vedkommende med en gang. De trenger ikke en grunn til at du ikke ønsker videre kontakt. Uansett hvor frustrert de kan bli over at du ikke gir respons. Det er bare useriøst.

3. Møt aldri en fremmed alene, ta med deg en venn eller to og gjern møt vedkommende i forveien på en cafe eller noe for å snakke sammen. En seriøs fotograf har ingenting imot at du tar med en venn eller to, eller at dere snakker sammen på et offentlig sted før dere avtaler en fotoseanse.

4. Ikke la deg presse. Har du ikke lyst å stå toppløs eller andre ting, sier du nei. En seriøs fotograf avtaler hvordan bildene skal være på forhånd, og han/hun vil ikke plutselig be deg ta av toppen.

5. Skriv en skikkelig kontrakt. Er du under 18 år burde også fotografen kreve dine foresattes underskrift.

6. Det er lov å angre seg. Om du skulle ombestemme deg, sier du i fra.

7. Om fotografen begynner å interessere seg for ditt privatliv, så er dette upassende. Og han er tydeligvis mer interessert i deg enn modellferdighetene dine.

Følger du disse tipsene. Stiller du godt.

Klem
Nicole

Skrevet 26.05.2013. Ligger i kategorien MUN basic. 0 kommentarer
0

Hei alle sammen!

I dag så var jeg en tur oppe på helsekost butikken som ligger på Fanatorget senter ute på Sandsli.
Jeg er innom der av og til for å titte - de har så utrolig mye godt å velge mellom spesielt for deg som velger den sunde linjen.

Det er utrolig hyggelig betjening der, og vi slår som regel av en prat når jeg er innom. 

Jeg lufta dette med at jeg er med i Miss Universe Norway 2013... Bare se hva de snille menneskene ga meg i gave. Er ikke det bare helt fantastisk gavmildt?

Jeg har hørt utrolig mye bra om Sheer Cover, og gleder meg masse til å prøve det! :)

Og for dere som ikke har vert på Helsemeny enda, så anbefaler jeg på det varmeste å ta en titt innom for å finne det som passer dine behov! Alt ifra økologisk hudpleie, til sunt snop og kvalitetsmakeup og vitaminer.b2ap3_thumbnail_Header10.17.123.png

Skrevet 26.05.2013. Ligger i kategorien MUN basic. 0 kommentarer
0

Hei dere!

Jeg tenkte det at jeg skulle legge ved noen av bildene som ble tatt på castingen på lørdag, og gjerne fortelle litt om det.

Etter 8-9 timer med kurs, så var det klart for casting.
Jeg var ikke nervøs? Nei, ikke i det hele tatt.

Næ-ei... Overhodet ikke! Helt til vi hadde rigget oss klar med første outfit, som var casual? Casual, det er jo vanlige klær. Det skal jo ikke være så vanskelig å gå med.. Eller? Har aldri vert så mo i knærne på så lenge jeg kan huske.

Med det første så øva vi oss litt i gangen. I begynnelsen så var jeg veldig selvsikker på walken min. Men etter hvert som det nærme seg så skulle jo vi inn en etter en.. Til de nådeløse dommerene som stirra deg i senk, eller så ned på papiret. Jeg og min prestasjonsangst... 

Jeg klarte meg bedre enn jeg forventa. Men jeg hadde visst noen nervøs utbrudd som jeg selv ikke lå merke til en gang. Alt i alt ble det gode tilbakemeldinger ? og den som gjorde alt bra var at jeg hadde forbedret meg mye.. Jeg måtte slappe mer av og tenke pusteteknikker. Da tror jeg den sitter! :)

Første runde ? Casual.
b2ap3_thumbnail_P1150467.JPG

b2ap3_thumbnail_P1150468.JPG

b2ap3_thumbnail_P1150469.JPG

b2ap3_thumbnail_P1160182_20130505-232300_1.JPG

b2ap3_thumbnail_P1160201.JPG

Andre runde ? Kjole
b2ap3_thumbnail_P1150696.JPG b2ap3_thumbnail_P1150703.JPG 
b2ap3_thumbnail_P1150723.JPG b2ap3_thumbnail_P1150724.JPG 
b2ap3_thumbnail_P1150725.JPG

b2ap3_thumbnail_P1150925.JPG b2ap3_thumbnail_P1150944.JPG 
b2ap3_thumbnail_P1150947.JPG b2ap3_thumbnail_P1150949.JPGb2ap3_thumbnail_P1160152.JPG

Skrevet 06.05.2013. Ligger i kategorien MUN basic. 0 kommentarer
0

Hei dere! 
Nå sitter jeg her i lunsjpausen og får unnagjort noe arbeid til det er på'an igjen.
Jeg kjenner at det er mye å bli klok på, og som man bær ta lærdom av. Ting som er meget viktig at man har intakt for å være en god representant.

Dette er meget interessante tema som bringer opp. Mye man setter spørsmål til  og det er jo derfor vi er her - For å lære, ikke sant! :) 
Og det er de forskjellige vinklingene som gjør det spennende. Man prøver å sette seg inn i hvordan andre tenker, hva de føler og hvordan de oppfatter ting. En ting som står i et visst lys hos meg er noe helt annet hos et annet enkeltindivid. Dette er noe man kan sitte i timer å snakke om, i likhet med "krig og fred og sann". 
Ikke at jeg sammenligner de to temaene - jeg bare mener det at det er to interessante og diskutable temaer.
Men nå skal jeg ikke vandre så langt bort ifra det relevante her. Det viktigste er at her får vi faktisk en så god og frisk veiledning som overhodet mulig - at jeg ser mer og mer positivt på hva som kommer fremover.

Knut Yrvin er i første omgang i dag kursleder, som presenterer pressedelen.
Her får vi eksempler på what to do, and definately what not to do.Kjersti Nicole checking out - for nå er snart pausen over! :)

Ønsker alle en fantastisk dag videre!

Skrevet 05.05.2013. Ligger i kategorien MUN basic. 0 kommentarer
2

Foto: Knut Yrvin/Natalia Pipkina

Dagen derpå var det tungt å stå opp om morgenen.
Jeg la meg veldig tidlig på kvelden dagen før for å være god og uthvilt til neste dag... Men sommerfuglene i magen vekket meg midt på natta og holdt meg våken til langt ut på morgenkvisten. Jeg var helt krøllete i trynet da jeg sto opp morgenen etter.

Dagen som lå i vente foran oss var fotoposering. Her fikk vi en innføring i forberedelser til shoot, samt makeup og prøvefoto.
Vi fikk alle individuelle make-up tips som passet til vårt utseende, og senere så tok vi alle individuelle bilder  hvor vi fikk poseringstips. Vi hadde også en liten innføring i hår hvor de brukte Miss Marie Molo som modell til forskjellige hårstiler.
Vi øvet oss også litt på show walk ut på dagen hvor Sara Nicole Andersen (Regjerende Miss Universe Norway) og Klara Szalai (Danser) gikk med oss for å instruere og finpusse.

De som ledet kurset denne dagen var fotograf Natalia Pipkina og stylist/make-up artist Svetlana Jouini. Knallartige damer. Var absolutt en god dag :)
Jeg kjenner det at det virkelig var verdt pengene - og neste gang. Er det casting for min del.

Wish me luck! :)

b2ap3_thumbnail_6-web.jpgFotograf Natalia Pipkina

Skrevet 02.05.2013. Ligger i kategorien MUN basic. 2 kommentarer
3

Hei dere!

Da var første halvdel av representantskolen overstått. Det var utrolig moro, og så lærerikt!
Det har rett og slett gått fra det ene, til det andre. En klar forbedring, selv om det fortsatt er mye jobb igjen.

Det var en spennende begynnelse på kurset da vi ankom dansehallen i Oslo.
På toppen av trappeinngangen for en rosa dør, ligger lokalet i Torp Dansestudio som vi skal bruke for helgen.
Alt er klart - jeg har med høye hæler, bikini, kjole, og hmm. Mangler jeg noe? Nei, alt er her! Skal vi se, snacks, mat for dagen, lommebok? Ja, men da har jeg sjekka igjennom alt.

b2ap3_thumbnail_P1130945.JPG
Jeg trekker pusten i det jeg kommer opp til toppen av trappen og går inn på oppholdsrommet. Nedenfor ligger en gang hvor jeg spankulerer bortover og nysgjerrig titter inn i et av lokalene. Der hadde allerede Coachene rigget opp, og alt var klart.
Jeg måtte jo såklart hilse på Coachen Sara Nicole Andersen, som er regjerende Miss Norway, samt Klara Szalai Ørbæk som har vert en del av Lido de Paris bl.a. Meget grasiøs dame, og Marie Molo Peters. Meget dyktige alle sammen.

Dagen begynner med små bevegelser, i stilletter. Jo høyere jo bedre, jo tynnere hel, enda bedre.
Jeg har med mine Iron Fists som jeg er så stolt over - de er mine absolutt favorittsko.

Etter prøvekjøring på gulvet, altså de ønsket å se walken vår, så hadde det seg slik at det var en del ting og tang som måtte rettes på.

Vi ble lært hvordan vi skulle gå ordentlig, og det jenter og gutter - skal være skikkelig til punkt og prikke!
Vi gikk også igjennom koreografi med turner til kjole, bikini og vanlig antrekk.
Etterhvert trappet det seg opp og det ble intensiv walk-trening.

Dagen begynte klokka 10 og varte til rundt 6, gjerne litt lenger - jeg tok ikke tiden, og den gikk alt for fort.
Det er veldig synd at helgen allerede er over. Det er nok så mye mer jeg kunne lært! :)

På slutten av dagen ankom en kameramann, med arrangør Armand Bye (National Director), Bjørn Isaksen (Creative Director), Knut Yrvin (Operation Manager), samt Edmond Yang (Art Director) for å observere treningen.

b2ap3_thumbnail_P1130846.JPG

Jeg vil gjerne få takke alle for en fantastisk helg. Hver og en var med å bidro til en utrolig opplevelse, med mange kjekke mennesker, god stemning og effektivitet på høyt plan.


b2ap3_thumbnail_P1130871.JPG
b2ap3_thumbnail_P1140570.JPG
b2ap3_thumbnail_P1140716.JPG

b2ap3_thumbnail_P1140731_20130422-143428_1.JPG

Alle Foto: Knut Yrvin

 

Skrevet 22.04.2013. Ligger i kategorien MUN basic. 3 kommentarer
0

Hei alle sammen!

Da reiser jeg snart til Oslo hvor jeg skal være heeele helgen på representantkurs! :)
Som sagt så er dette Show-Walk og fotoposerings kurs - men det kommer også et nytt kurs i begynnelsen av Mai!
Det gleder jeg meg til..

Jeg har ikke innsett før nå at jeg skal reise ned dit, og jeg har egentlig blitt litt uvel... Ganske nervøs kan man si - og grunnen til det er at når jeg var på Casting i fjord, med lave heler - så virket det som om jeg var både skjev og full med måten jeg gikk på.. Veldig klumsete :P MissVims.no

Men, jeg har øvet! Og jeg synes jeg har blitt riktig flink! Jeg har til og med min: "Signature Walk" :)
Snasn't ikke sant? ^^, 

 
Flyet mitt går om et par timer, så nå holder jeg på med å pakke! :)

Jeg prøver å finne listen over utstyr, men herlighet jeg er så stressa nå at jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg haha

Wish me luck <3 

Skrevet 19.04.2013. Ligger i kategorien MUN basic. 0 kommentarer
11

...og derfor så er det veldig viktig å ta vare på den.
Du har bare en kropp som du skal bære resten av livet.
Som mottoet mitt er, og som jeg hele tiden har beskrevet i bloggen mknl.blogg.no siden jeg startet den opp for en måneds tid siden: Det er det ytre som gir det indre en sjanse, men det indre som gir det ytre sin glans - derav er det meget viktig, spesielt i en konkurranse som dette å tone kroppen, komme seg i form - og for ikke snakke om slutte å døtte, snop, chips, brus og spesielt McDonaldsmat i trynet. These are the cold hard facts!:)

Men de kalde harde fakta har ikke holdt meg på matta. Etter mye slurv, og et privatliv som har ranglet litt frem og tilbake, så har sjokoladen, snopet, brus, chips og sjokoladen en god venn. Men av og til så må man ta seg selv i nakken, få fingen ut og komme i sving. Her er det viktig å ta tak i hverdagen, og ikke la noe hindre deg!

Og det har jeg gjort nå! :)

Jeg har endret kostholdet mitt - det er ikke snudd helt på hodet, men det er noe som kommer gradvis.
Jeg prøver å få i meg minst 2 liter vann om dagen, helst 3 - jeg spiser frukt hver dag, og en del bær. Jeg erstatter de produkter jeg kan med fullkorn, og unngår for mye fett.

Vi er alle kjent med småspising - Visste du at det faktisk er en spiseforstyrrelse? Og den er meget vanlig.
Er dere som meg der, så skal jeg gi dere et godt tips: 
Et godt mellommåltid kan være Kesam (gjerne med vaniljesmak) med blåbær. Det er mye sunnere enn å forsyne seg av sjokolade og andre søtsaker.

Visste du at det er like mye Omega-3 i blåbær som i laks? Og at det kan være behjelpelig på synet ditt? 
Det er også:

  • Godt for hjertet
  • Positivt for hjernen
  • Bra for urinveiene
  • Beskytter mot frie radikaler
  • Bra for magen

Foto: Dragorien

Så her gjelder det å få i seg alle de vitaminene og mineralene man trenger for å fungere på det ytterste i hverdagen.

Jeg selv holder meg i form ved hjelp av dans - jeg elsker å danse. Jeg har drevet på som danser i uteliv gjennom eventbyråer, artister, samt jeg har hatt mine kvelder på tutletur i byen. 
Dans er en måte å uttrykke seg på, og som kjent så uttrykker vi mennesker oss for det meste via kroppspråk. Det anses som en kunst, som noe sosialt, noe gøy og for å holde seg i form.

Funfact: Artisten Mira Craig holdt de vakre formene sine på stell ved hjelp av dans.

Foto: ehow
Driver du med dans? :)

 

Alle foto: google

Skrevet 17.04.2013. Ligger i kategorien MUN basic. 11 kommentarer
3

Foto: alexdrosso.com

 

Hei alle sammen! :)

Jeg tenkte jeg skulle fortelle dere litt om helgen min.

Den begynte tidlig på fredag kveld, hvor jeg slengte på meg et søtt antrekk for å dra på Luux for å se Dj Alex D'Rosso spille.
Jeg har vert promotør for eventet, og tok meg gjerne en tur - jeg går ikke så ofte ut for tiden, men dans er en effektiv måte å holde meg i form, så jeg kjørte på.

Eventet foregikk på Luux, hvor jeg traff mange kjente - Det var kjempe koselig å se så mange smilende ansikter :)

Artisten på eventet - Dette var en jeg aldri hadde hørt om før, dog, flink kar - for ikke snakke om meget hyggelig. 
Rollen min for kvelden: Danser på podiet på forespørsel fra dj (yes!) - da skal du ha en dyktig dj mener jeg, ellers orker jeg ikke mer enn en eller to sanger. Jeg danset hele kvelden. Det var kjempemorro :) Jeg kan nok skryte på vedkommende at han kan virkelig spille.
Man har ikke danset nok før svetten dekker hele kroppen og du gjentatte ganger ber om vann i baren istedenfor drinker.

Dj Alex D'Rosso Anbefales for booking i Norge om du vil ha en kveld hvor folk kommer til å angre på det om de forlater dansegulvet.

I rommet runget det alt fra Alexandra Stan til J-Lo med en vri som kan få utenforstående i gaten til å shake rockefoten om vidunderet når ørene deres.

Jeg må bare beklage at jeg ikke fikk tatt mer bilder - Det ble for mye dansing, og for mye prat til at jeg fikk anledning.


På bildet: f.v. Ansvarlig for kvelden - Christian Hjellestad fra Nordic VIP - Eventmanager og booking.
Og DJ Alex D'Rosso som skal til å begynne kvelden.

Skrevet 15.04.2013. Ligger i kategorien MUN basic. 3 kommentarer
1

Hei dere! Tenkte jeg skulle vise dere et utvalg av kjoler jeg prøver å bestemme meg for til potensiell finale..
Med så mye fint å velge imellom, er det ikke rart jeg ikke klarer å bestemme meg.

En god kjole skal passe min personlighet,  sprudlende, men samtidig med noe på lur - den skal passe hudtonen min, samt gå til make-up og hår som er i min stil... Noe mystisk, og undrende samt imøtekommende - litt som smilet mitt.

Kjolen skal også reflektere noe gøy, noe som får deg til å stirre og undres i fargespill og utforming - "hvem er denne jenta?".

Noe søtt, noe sprøtt, noe reflektert og artig.

Kanskje dere lesere har noen forslag? 

Velkommen til kjoleparadis!
 :)

b2ap3_thumbnail_b0a1ddac27b91a6ce0226188e0928b73.jpgb2ap3_thumbnail_188068e07ecdbd4619131f406115c4c2.jpgb2ap3_thumbnail_65965a16a6d4a485423dacfcc5839a9a.jpg
b2ap3_thumbnail_47d340a0f846920fa1a5024e873b2a58.jpgb2ap3_thumbnail_9f0aedb05126502eacd2d8b7f4b7658c.jpgb2ap3_thumbnail_9becccb7165bb6e95041233e96814246.jpgb2ap3_thumbnail_7f21d0768796f8ba70ddcf1c56ca7a17.jpgb2ap3_thumbnail_0cc6f9768ef533ca9a4f71956beb7848.jpgb2ap3_thumbnail_be9c92ad2540daf9f133f34ebada2c78.jpgb2ap3_thumbnail_03d6ec70bca10a46b1faaa58b7b2457d.jpgb2ap3_thumbnail_torq.pngb2ap3_thumbnail_pink.png

Bilder fra: google/jjshouse/ebay

Skrevet 14.04.2013. Ligger i kategorien MUN basic. 1 kommentar
1

Hei dere! Nå er det flere oppdateringer på vei her =)

Klikk heer! :)

 

Innlegg fra Missuniversenorway.no

Da har jeg booket alle flybillettene jeg trenger til Oslo for representantskolen!
Kjente det at bankkontoen hulka litt når grunkene rulla ut - men det kommer fort inn igjen :)

Nå gleder jeg meg utrolig mye til kursene hvor vi får lære ganske mye om holdninger, scenemestring, presse, blogging osv.


Det første kurset i Oslo er nå fra den 20 til den 21.


Det er show-Walk og Fotoposering.
En liten beskrivelse av kurset følger:

"Første kursdag gir en praktisk innføring i show-walk. Hensikten er å lære scenemestring, og bli trygg på turner (vendinger) og koreografi til bruk i finaler.

  • Motivasjon for å mestre et stort publikum (45 minutter)
  • Gå-teknikk på scenen med 6 turner (2 x 45 minutter)
  • Koreografi (3 x 45 minutter)"

Så mye som jeg gleder meg nå! :)

 

Skrevet 12.04.2013. Ligger i kategorien MUN basic. 1 kommentar
4

Hei dere! Her kan dere se oppsettet mitt på den offisielle nettsiden! :)

Klikk Heeeeer! :)

 

Innlegg fra Missuniversenorway.no

Hei dere!


Da er det påan igjen med en ny dag.
Som den natterangleren jeg kan finne meg i å være så ble det en sen natt igjen. Så dette er da på morgenkvisten for meg :)

Enda min kjære rytme er på vei til å skrues tilbake så har jeg det med å ligge å dra meg noen ekstra timer i senga.
Murmeldyr? Å jada :)

Jeg vurderer sterkt å ta meg en liten tur på fjellet i dag igjen, med mine Wedges (skoene du ser på bildet over).
Jeg driver å øver, og øver for å bli mer og mer vant til å gå på høye heler. Og hva er da vel bedre en en fjelltur, hvor det bærer over stokk, stein, groper samt mye annet? =) Man øver da litt balanse :)

Jeg føler meg skikkelig.. Hmm. Hva er det de sier.. Hardcore? haha

Spørsmålet er bare om jeg skal risikere nakken, ved å gå stolzen (jeg tuller) - eller om jeg skal ta meg en tur på fløyen igjen :)

I mellomtiden - øvings med de skikkelige damene!
Her skal det spankuleres ;)

Vi må jo ta oss bra ut til Representantskolen! :)

 

 

 

  

Skrevet 12.04.2013. Ligger i kategorien MUN basic. 4 kommentarer
10

I Miss Universe presenterer deltakerene sitt land med gjerne symbolske klær og stiler.
Her kan du se hva jentene hadde å by på i 2012. 
Foto: facebook.com/missuniversenorway

Skrevet 01.04.2013. Ligger i kategorien MUN basic. 10 kommentarer
2

Regjerende Miss Universe Norway - Sara Nicole Andersen!

Sara Nicole Andersen - Miss Universe Norway 2012 Presentation from Miss Universe Norway on Vimeo.

Skrevet 26.03.2013. Ligger i kategorien MUN basic. 2 kommentarer
2

Hei dere! Jeg vil gjerne ta meg tid til å presentere Miss Universe's danser og koreograf Klara Szalai Ørbæk! Som teamet i MUN sier: "Når kun det beste er godt nok!

- Internasjonal danser og koreograf Klara Szalai Ørbæk.

Instruktør i show-walk på representantskolen til Miss Universe Norway 2013. Klara har vært ballerina og solist ved operahuset i Budapest. Solist på Lido i Paris og Cirque de Soleil i Las Vegas. Hatt show på Aruba og forestillinger i mote- og brudeshow i Norge. Internasjonal modell i reklamefilmer (Coca Cola, Ajax mm.) og rene fotooppdrag. I 2001 ble Klara brukt i reklamekampanje i 12 land. I 2012 ble bilder med Klara som modell kåret til månedens bilde hele tre ganger i Skandinavisk fotokonkurranse. Gjennom snart 15 år i Norge har hun jobbet på kulturskoler, Bårdar-akademiets avdelinger i Oslo og Tvedestrand, og hos KHIO."

Dette kan nok imponere de som til og med har sett det meste.
Jeg GLEDER meg kjempemye til jeg skal ned til Oslo for representantkurs nå i april.

Heia Norge! 

Skrevet 25.03.2013. Ligger i kategorien MUN basic. 2 kommentarer
0

"Mer moro med det norske landslaget i skjønnhet... De scorer i det minste praktfulle mål på hjemmebane.
Hver gang. Heia Norge:-)"

Foto fra finalen i 2012. Alle bilder er hentet fra facebook.com/missuniversenorway

Heia heia Norge! :D

Med vennlig hilsen
Kjersti Nicole


 

Skrevet 24.03.2013. Ligger i kategorien MUN basic. 0 kommentarer
0

Mr Miss Norway! Operasjonsleder og pressekontakt Knut Yrvin.

Instruktør presse, blogging, representasjon og oppdrag på Representantskolen til Miss Universe Norway 2013. Knut har vært Norgesmester i Break Dance. Finalist i Norske Talenter (TV2) i 2010. Har produsert, solgt og gjennomført hundrevis av showoppsetninger siden midten av 1980-tallet. Har vært internasjonal pressetalsperson for Qt i Trolltech og senere i Nokia.Ha en flott dag videre dere!

Mvh
Kjersti Nicole 

Skrevet 24.03.2013. Ligger i kategorien MUN basic. 0 kommentarer
hits