0


foto: masternet

Mange av bildene er fra norske brukere.


Det er ikke lenge siden jeg skrev mitt forrige innlegg hvor det har kommet ut i lyset for flere og flere at snapchat bilder er mulig å få tilgang til. Nå, kort tid etter så skjer dette:
En av de første tingene jeg ser i feeden min etter en rask sjekk på facebook er at BA har postet en artikkel hvor det nå hevdes at tjenesten Snapsave har blitt hacket, og mange bilder er nå på avveie. Det antas at mange av bildene er av intim natur.

Det er altså ikke snapchat som er hacket, men en undertjeneste som man kan laste ned for å lagre bilder som blir mottatt på Snapchat.

De fleste bruker snapchat i den tro at bildene blir slettet etter visning - men med denne tjenesten så er det altså ikke slik da Snapsave lagrer bildene og de blir tatt vare på.
BA sier at Dagbladet har fått bekreftet at flere av bilder som er på avveie er nakenbilder, og at de fleste av dem er fra norske og danske brukere.
Ikke nok med dette - men hackerene har også fått tilgang til innloggingsinformasjon, noe som inkluderer brukernavn og telefonnummer.


foto: abcnews

Hackerene driver nå med å finne ut av hvem som eier bildene, for å lage en søkbar database. 

I følge kilder er dette den samme gjengen som sto bak lekkasjen av kjendisbilder forrige måned, mye omtalt som "The Frappening" - dette derimot blir omtalt som "The Snappening".

 

Enda en grunn til å tenke over hva du sender på snapchat!


 

#snapchat #norskebloggere #hack #hacket #bilder #foto #nakenbilder

 

Skrevet 10.10.2014. Ligger i kategorien Nyheter. 0 kommentarer
2

1130_paul_walker_article_getty

Paul Walker (mest kjent for sin rolle i "The Fast and the Furious" filmene) døde lørdag ettermiddag i et bilkrasj medfølgende eksplosjon i sør California... 

Ulykken hendte i Santa Clarita - nord for Los Angeles, og i følge flere kilder knyttet til Paul var skuespilleren i en Porsche når sjåføren mistet kontrollen og bilen smalt inn i et tre, for å så ta fyr.

Flere av Tmz's kilder som fortsatt er på ulykkesstedet, forteller at Paul og den andre personen i bilen ble drept. Politiet er fortsatt på ulykkesstedet.

Her er foto av ulykkesstedet.
1130_paul_walker_accident_scene_twitter
Med dette er det uklart hva det egentlig var som forårsaket ulykken, eller hvem det var som var bak rattet når det skjedde.

Paul ble 40 år gammel.

Kilder nær Paul forteller at han var i Santa Clarita for et bilshow for å støtte en hjelpegruppe iht. Tyfonen på Filipinene, og hadde tatt venner ut på kjøreturer i hans nye Porsche GT. Ulykken skjedde på en av prøveturene.

Det er bekreftet at Paul døde når han forlot arrangementet.

Paul Walkers offisielle fanside har også kommet med nyhetene... Fansen er sjokkert.FOTO FRA ULYKKESSTEDET:

DAN WATSON/SANTA CLARITA VALLEY SIGNAL


DAN WATSON/SANTA CLARITA VALLEY SIGNAL

 Innlegg vil bli oppdatert....


#paulwalker #paul #walker #død #bilulykke #kjendis #fastfive #hollywoodKilde: tmz.com

Skrevet 01.12.2013. Ligger i kategorien Nyheter. 2 kommentarer
hits