1I dag hadde vi siste innspillingsdag for det nye prosjektet jeg har bedrevet den siste uka. Mine skuespillerferdigheter har blitt satt på prøve da rollen krever følelsesladde uttrykk og en god innlevelse. 


Med tanke på at den omhandlet mye kjærlighet og en periode i kvinners liv som kommer når alt er på stell så var det krevende, men allikevell veldig hyggelig. 
Jeg har fått samarbeide med dyktige filmfolk og har hatt det veldig kjekt. Min medspiller Linus har vert veldig behagelig å jobbe med. 

Her er video og foto fra i dag: Foto + video er av Sandra Walle. Dere kan besøke bloggen hennes ved å klikke her.

 

Jeg kommer til å oppdatere med flere foto i fra videoen etter hvert. Det er mye spennende å se!

Håper dere har en fortsatt god søndag!

 #foto #video# #film #sett #skuespiller #opptreden #baby #mamma #rolle
 

Skrevet 28.09.2014. Ligger i kategorien Oppdrag. 1 kommentar
2Hei dere!
I går var vi på location igjen for å spille inn reklamefilmen vi holder på med. Her er behind the scenes bilder i fra dagen.
Det er utrolig hva man får opppleve når man er skuespiller. Det er veldig spennende!

 

Hva tenker dere, ser det spennende ut? :0)

 

#location #bergeinair #privatfly #privatjet #jetfly #filmsett #film #sett #pilot #airfrance #redscarlet #norskebloggere #skuespiller #skuespill #fly #gøy #jobb innspilling #video

Skrevet 26.09.2014. Ligger i kategorien Oppdrag. 2 kommentarer
2


Foto: Ragnar Bøe/Noroff

Hei dere!
 
Det er ikke så lenge siden jeg kom hjem fra første opptaksdag på et nytt prosjekt. Her kan dere se et utsnitt fra et av opptakene ;)

Jge må da få si det at noen "filmstjerne" er jeg nok ikke - jeg er en amatørskuespiller og synes det er artig å drive med. Den "filmstjerne" tittelen er vel mer noe som vi tuller med internt i vennegjengen! :)

Jeg vil, før jeg forteller om settet vise dere hvordan det ble med hårfargen min som jeg stressa med før i dag. Jeg ble enda senere enn forventet fordi da jeg var ferdig, så la jeg merke til at jeg hadde en lilla flekk på toppen som ikke var dekka. Det så ikke så bra ut, og jeg måtte skvise ut siste resten av fargekremen i håp om at det var noe virkningstid igjen. Heldigvis - fikk jeg dekka det litt og her er resultatet:

 Jeg vet ikke hva dere synes - men jeg er superfornøyd. Håret mitt vokser så fort også, det er amazing!


Tilbake til sett! :)


Jeg møtte opp etter jobb i dag i nygårdsparken i #Bergen - en ganske vakker park som tidligere har vert oppholdsstedet for narkotikamisbrukere. Etter en politirazzia og en stor avsperring er parken nå tilbake i den standen de burde være - det gjenstår klart et problem: Hvor skal narkotikamiljøet oppholde seg nå? Nå er det spredt for alle vinder. Men det er ikke noe jeg skal skrive så mye om nett nå.

Jeg ble møtt av en team som holdte på å pakke ut samt en kjenning fra et tidligere prosjekt jeg har jobba med. Det er altids kjekt!
Kort tid etter kom resten av teamet og make-up artisten satt i sving.

Her er det klargjøring til take. Må si det har vert kjekt på sett. Med så hyggelige folk og medspiller så må man jo bare kose seg! :)Min medspiller er en hyggelig kar som jeg også har hilst på tidligere på en produksjon jeg har vert del av. Gøy!

Her er en liten sneak peak på hvordan det ble:


Jeg håper du har hatt en flott start på uka!

Hva tenker du, ser det spennende ut? :)


 #setlife #bergen #skuespill #skuespiller #opptak #fim #video #reklame #produksjon #makeup #team #nerdie #iamnicole #norskebloggere

Skrevet 22.09.2014. Ligger i kategorien Oppdrag. 2 kommentarer
hits