0

Som jeg nevnte i forrige innlegg så har jeg vert for å få laserbehandling for huden min. Dagene i etterkant gikk litt opp og ned, og det skulle litt triksing til først før jeg var keen på å vise meg særlig ute.

Det var planlagt Halloween fest, og den var jeg selvfølgelig innstilt på å dra på - jeg som elsker å kle meg ut hver gang anledningen byr seg.

Det ble en i siste liten make-up idé jeg brukte - og med tanke på at behandlet område ikke kunne sminkes, så omgikk vi det. Her er resultatet :)

Halvferdig

Ferdig

Jeg skal gi dere en skikkelig oppdatering og fortelle om de dagene etter, og gi en oppdatering på hvordan jeg har det nå. Jeg har hatt en del å wrappe meg rundt i det siste så jeg har ikke hatt energi til å sitte meg ned med bloggen.

Hva synes dere om mitt Halloween kostyme? :)

Skrevet 20.11.2014. Ligger i kategorien Skjønnhet. 0 kommentarer
0

Slik gikk det til når jeg var makeup modell for Face Stockholm.Hei dere! Vil gjerne vise dere noen bilder fra da jeg satt make-up modell for ei venninne ved navn Sarina på Face Stockholm hvor ho går nå. 

Veldig skjønn jente, og meget flink i det hun gjør! Det skal jeg bevise her med et lite bildredryss ;)

 

 

Hva synes dere? 

 

 

#makeup #skjønnhet #sminke #nerdie #iamnicole #mote #goodauthority #kjerstinicole #facestockholm #makeupartist 

Skrevet 25.09.2014. Ligger i kategorien Skjønnhet. 0 kommentarer
1

Denne ansiktsmasken er en Sørøst Asiatisk hemmelighet for en flott ungdommelig hud. Om du ikke er så godt kjent med gurkemeie, det er et fantastisk krydder som primært sett er ment for matlaging, men kvinnene liker også å bruke den for andre hensikter. Krydderet har god innvirkning på så vel som helse og skjønnhet. Den er antibakteriell og roer ned rød, irritert hud.

Masken hjelper mot kviser, lysner kvisearr, har positiv effekt mot rynker og aldersmerker, gjør huden friskere og gir deg glød. Den reduserer visst også ansiktshår og fjerner døde hudceller.

Før du bruker denne masken så må jeg advare: den kan gi et gult hint av farge etter bruk. Så med mindre du har en gul undertone så ville jeg unngått å bruke den et par dager om du skal noe spesielt. I mellomtiden så fjerner en sminkeserviett eller annet sminkefjernerprodukt det meste :)

Here we go:

Du trenger:

Gurkemeie
Mandelolje
Kikertmel
Melk eller youghurt naturell
Honning

Nb! Jeg hadde ikke mer honning så jeg måtte klare meg uten - men det går fint ;)

Bland først 2ss kikertmel med 1ss gurkemeie. Miks det sammen.

Ha nå i 1ss mandelolje og rør det sammen til en paste.

Bland så i melk litt etter litt. Kjenn deg frem på mengden og bruk litt tid da denne tykner etter litt. Du skal sitte igjen med en smøremyk blanding.Nå er ansiktsmasken klar. 
Jeg bruker en malepensel til å smøre den på huden - bruk helst en flat en. Og sørg for at den ikke er blitt brukt til noe annet ;)

 


Smør et tynt lag ut over hele ansiktet. Ikke la det bli for tykt da den kan være vanskelig å vaske av.
Legg den gjerne helt under øynene da dette er et naturlig produkt som hjelper mot mørke ringer under øynene.Smør gjerne nedover på halsen og videre nedover kroppen om du vil det. Helt naturlig, helt enkelt :)
Vent nå i 20 minutter før du vasker den av.

Ble den for tykk så ser du at den legger seg ujevnt. Prøv å rull massen av med fingrene. Almost off :)Vask de siste restene forsiktig av med en peelinghanske e.l.Da er nesten alt borte - men jeg er jo helt gul i ansiktet. Hjelp! 

Men akk, jeg må vel flire litt :)

Husk sminkekluten.Der var alt av, og det gikk som en drøm :))Da er øyemakeup på og bryna fiksa, og med litt rouge. Tror ikke jeg trenger pudder nå :)Hva synes du, skal du prøve ansiktsmasken? :)

 

#turmeric #mask #ansiktsmaske #naturlig #helsekost #skjønnhet

Skrevet 25.05.2014. Ligger i kategorien Skjønnhet. 1 kommentar
4

Baba de Caracol - Sneglemelk produkter.

Jeg selv er ikke spesielt glad i snegler.. De er lite lekre - men igjen så er jo det også en delikatesse i Frankrike...
Kanskje fordi at sneglene ikke er de uvesenene som vi tenker og tror - disse skapningene kan faktisk gjøre mye godt også!

For en stund siden så fikk jeg med meg noen prøver på sneglemelk serum og krem fra Helsemeny på Fanatorget.. 
Litt skeptisk i begynnelsen, men ettersom det var årets hudpleieserie i Finland i 2010 og 2011.. Why not give it a try, right?

Når jeg var med i Miss Norway 2010 så slet jeg med alvorlig hudsykdom. Det var så brutalt at huden pulserte hele tiden, ansiktet verket konstant - og det var et rent smertehælvette (unnskyld ordbruket) å komme mildt borti huden.. Med andre ord, hudpleierutiner var vanskelig og vondt å gjennomføre.

Etter besøk hos hudlege så fikk jeg tilgang til kuren Roaccutan (Isotretinoin), et legemiddel med voldsomme bivirkninger og hvor man måtte inn for å teste leverfunksjonen jevnlig mens man brukte preparatet. Og det gjorde underverker for de store vonde kvisene - men det som ble igjen, flekkene - det tok det ikke. Og det er noe jeg har slitt med i mange år nå.. Får jeg èn kvise, så har jeg et mørkt merke etter det i lang tid etterpå...

Tilbake til dette med prøvene: Til tross for mange tusen bortkastede kroner i alt mulig tull og tøys.. Så tok faktisk de små prøveposene tak i problemet og de ble svakere.. Det var rett og slett helt utrolig synes jeg! Jeg har aldri opplevd noe som fungerer så effektivt, og så raskt.. Det høres for godt ut til å være sant kanskje - men sliter du med disse problemene.. Så har du svaret her! :)

Du kan besøke Helsemeny på Sandsli (Fanatorget) for en hyggelig prat og forhøre deg mer om produktet og få med deg noen prøver :)

Jeg er overlykkelig - og jeg føler at huden min får nytt liv igjen <3
Tusen takk til ansatte på Helsemeny, og spesielt Bente som introduserte meg for dette!
Samarbeidet mitt med dem har gitt meg så utrolig mye, og det er jeg veldig takknemlig for.

Jeg bruker det i kombinasjon med Sheer Cover make-up! ;)

b2ap3_thumbnail_A301D821-4973-4C3B-9B7A-AD10986F2D0A-11889-00000B47346CBCBD_zps519c3ca3.jpg

 

 

 

b2ap3_thumbnail_Header10.17.123_20130628-222628_1.png

Skrevet 11.07.2013. Ligger i kategorien Skjønnhet. 4 kommentarer
0

I det siste så har jeg lest mange omtaler om produktet mM Kollagen!

Jeg har hatt det spesielt mye opp i nesa fordi mamma bruker det mye - og dette er ikke et produkt som selges på helsekosten virker det som... Nei, det selges i frisørsalonger.. Og da tenker jo jeg med en gang at, er det bare mest effektivt for hår? Dette skal jo fungere for hud, hår og negler. Og det er bare èn måte å finne ut av det på. Vi PRØVER! :)

Jeg fikk en pakke av mamma, hun er så snill <3

Nå ha rjeg brukt pulveret i over ei uke - og får vi se om jeg får eeenda mer hår, (helst bare på hodet), sterkere negler og eeeenda finere hud etter en stund. 
Something tells me I am going to enjoy this! :)

 

Har du prøvd dette?

Skrevet 10.07.2013. Ligger i kategorien Skjønnhet. 0 kommentarer
hits